Μάχη για τη ζωή του δίνει o 52χρονος που πυροβόλησαν οι δύο ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 52χρονος άνδρας που πυροβόλησαν οι δύο ληστές μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Κηφισιά.

Ο επιχειρηματίας διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Γ. Γεννηματάς και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Στις 05:35 ήρθε άνδρας μέσης ηλικίας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό και τον μηρό από πυροβόλο όπλο. Η αντιμετώπιση του περιστατικού ήταν άμεση, χειρουργείται από τις 5:30 το πρωί μέχρι τώρα από διάφορες ειδικότητες γιατρών. Ο ασθενής είχε χάσει πολύ αίμα, είχε τραυματισμούς σε πολλαπλά όργανα. Ξέρουμε ότι έχει τραύματα στον κορμό και στον μηρό, υπάρχουν και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Θα βγει ιατρικό ανακοινωθέν, είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή του», ανέφερε σε ανακοίνωση προς τους δημοσιογράφους εκπρόσωπος των ιατρών.

Με βάση τις εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ, οι ληστές κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της οδού Κηφισού στην κάτω Κηφισιά τα ξημερώματα πιθανότατα παραβιάζοντας κάποια πόρτα ή κάποιο παράθυρο, ενώ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί έφτασαν μέχρι την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους.

Εκεί ο 52χρονος τους κατάλαβε και επιχείρησε να αντιδράσει. Ήρθε στα χέρια με τον έναν από τους δύο ληστές ο οποίος τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου του στο κεφάλι. Την ώρα της συμπλοκής ο συνεργός σήκωσε το δικό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο επιχειρηματία στην πλάτη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν προτού φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Τι λένε οι γείτονες

Την ίδια στιγμή οι περίοικοι μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, καλό οικογενειάρχη και γείτονα και εύχονται όλα να πάνε καλά.


Επιχειρηματίας στο χώρο των κατασκευών και της ενέργειας

Για επιτυχημένο επιχειρηματία κάνουν λόγο οι γείτονές του, αλλά και οι συνάδελφοί του, μιλώντας για την εταιρεία κατασκευών και ενέργειας που διατηρεί.

Η εταιρεία, εισάγει και εμπορεύεται σήμερα πάνω από 17.000 διαφορετικά είδη σύγχρονου οικοδομικού εξοπλισμού, προϊόντα 41 εταιριών και εργοστασίων παγκοσμίου φήμης, τα οποία και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.

Όπως επισημαίνει και στην ιστοσελίδα της μεταξύ των πελατών της είναι το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης, το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μεγάλες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, πασίγνωστες ασφαλιστικές εταιρείες, μεγάλες βιομηχανίες, η Αττικό Μετρό, γνωστά εστιατόρια, το Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης.

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»