«Μαχαίρωσα τον Δήμαρχο γιατί…»: Σοκάρει η ομολογία του 35χρονου δράστη. Ποιος ήταν [video]

Τι ομολόγησε ο 35χρονος που μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας;

Τον λόγο για τον οποίο μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας, ομολόγησε ο 35χρονος δράστης που συνελήφθη μετά το αιματηρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή τους στους αστυνομικούς παραδέχθηκε την πράξη του λέγοντας ότι τα αίτια της επίθεσης ήταν προσωπικά:

«Οι λόγοι που επιτέθηκα στον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά, ήταν καθαρά προσωπικοί», φέρεται να κατέθεσε.

Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος άντρας είχε νοσηλευτεί προ διετίας στο Σεισμανόγλειο με ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς έπεσε θύμα επίθεσης από τον 35χρονο πρώην συμβασιούχο του Δήμου ο οποίος βρέθηκε στο δημαρχείο και ζήτησε να τον δει κατ” ιδίαν.

Λίγο μετά την συνάντησή τους, ο δράστης βγήκε ατάραχος από το γραφείο του δημάρχου και εξαφανίστηκε ενώ ο δήμαρχος βγήκε αιμόφυρτος με δυο τραύματα από μαχαίρι στο μηρό.

Συγκλονίζει η μαρτυρία από υπάλληλο του δήμου Ελευσίνας, ο οποίος μετέφερε τον Δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από συμβασιούχο, μέσα στο γραφείο του.

«Τον είδα να βγαίνει αιμόφυρτος από το γραφείο του κουτσαίνοντας, τον ρώτησα αυθόρμητα τι έπαθε και απάντησε «με μαχαίρωσε«. Του λέω «ποιος;» και μου απάντησε «ένας άρρωστος». Υπήρχε ένας πανικός, ούρλιαζε ο κόσμος, έτυχε και ήμουν πιο ψύχραιμος» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, o Νίκος Χριστοφίδης.

«Ζήτησα μια ζώνη, την έβαλα στο πόδι του ψηλά γιατί είχε μια πληγή. Μου λέει «μη με μετακινείς» και του απάντησα «τι να μη σε μετακινώ, πάμε», τον πήρα σηκωτό και τον έβαλα στο ασανσέρ» είπε ο κ. Χριστοφίδης.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Ο 35χρονος συμβασιούχος που τραυμάτισε με μαχαίρι τον δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά μέσα στο γραφείο του, έφυγε ατάραχος από το Δημαρχείο και πήγε να πιει καφέ σε καφετέρια επί της οδού Αθηνάς!

Ο δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι θαμώνας της καφετέριας και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως συνηθίζει να πηγαίνει μόνος του.

Ο 35χρονος δεν έφερε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Είναι ενδεικτικό ότι οι περισσότεροι που είδαν τον δράστη μιλούν για την αταραξία του και την ψυχραιμία του.

Υπάλληλοι του δήμου που ήταν παρόντες, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ψύχραιμο και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάλαβε κανείς τις προθέσεις του.

Ο δράστης είναι εν ενεργεία συμβασιούχος του δήμου Ελευσίνας, οδηγός οχημάτων κυρίως στον τομέα της καθαριότητας. Η σύμβασή του, σύμφωνα με πληροφορίες, έληγε τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δήμο, ο δράστης είχε περιθωριακή συμπεριφορά, ήταν ψυχολογικά ασταθής και μοναχικός, ενώ δεν έκανε παρέα με τους άλλους υπαλλήλους. Ήταν παντρεμένος, χωρίς παιδιά.

Πηγή: fimes.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα