Λύθηκε το μυστήριο του πνιγμού του: Η τελευταία κίνηση του Νίκου Ρόκκου πριν ξεψυχήσει -«Τα’βγαλε & τα πέταξε»

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Νίκος Ρόκκος, αδελφός του δημοφιλούς τραγουδιστή, Στέλιου Ρόκκου, κάνοντας ψαροντούφεκο στη Λήμνο το Σάββατο 30/12.

Ο Νίκος Ρόκκος ήταν πολύ έμπειρος ψαράς

Σημειώνεται πως πριν από δύο χρόνια, ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει έναν δεύτερο αδελφό, ο οποίος ήταν επίσης 50 ετών.

Τα κενά που δημιουργούνται αναφορικά με τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του αδελφού του τραγουδιστή αναμένεται να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση. Την νεκροψία-νεκροτομή έχουν αναλάβει τα στελέχη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου, Χαρίστη Δημητρίου, είπε

πως «ο Νίκος είχε κάνει εξετάσεις πριν από ενάμιση μήνα και όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω τώρα ακριβώς τι, πήγαινε σε καρδιολόγο και έκανε τσεκ, γιατί μετά τον Κώστα και μετά το έμφραγμα του Στέλιου είχε ταρακουνηθεί πάρα πολύ και το έψαχνε. Αν δεν ήταν ένας μήνας, ήταν δύο».

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Ρόκκος έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς το καλοκαίρι του 2021 ενώ ο Στέλιο Ρόκκος έπαθε έμφραγμα του μυοκαρδίου τον Ιανουάριο του 2023. Επίσης ο πατέρας τους είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Ο Νίκος Ρόκκος είχε βγει για ψαροντούφεκο και προέβη σε μία κίνηση που δείχνει τι συνέβη λίγο πριν τον θάνατό του. Όπως είπε η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου, ο Νίκος είχε βγάλει τα βαρίδια και τη σημαδούρα του ψαροντουφεκά.

«Σίγουρα δεν αισθάνθηκε καλά γιατί είχε βγάλει τη σημαδούρα και τα βαρίδια και ένας άνθρωπος που τα βγάζει, τα πετάει αυτά από πάνω του, σίγουρα δε νιώθει καλά. Αυτό που άκουσα κιόλας είναι ότι επειδή είχε πάει με τη βάρκα του και η βάρκα δεν είχε πιάσει άγκυρα, καλά, δηλαδή όταν τη βρήκαν, ψιλοέσερνε … και κάποιοι εικάζουν ότι επειδή η βάρκα δεν ήταν σταθερή ίσως την είδε να απομακρύνεται και έτρεξε να την προλάβει και δεν άντεξε. Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες και η ημέρα ήταν τέλεια, δηλαδή δεν ήταν το κρύο, δεν ήταν κύματα, δεν ήταν κάτι που τον ζόρισε», είπε.

Ο Νίκος Ρόκκος από τη στιγμή που έβγαλε τα βαρίδια και τη σημαδούρα δεν αποκλείεται να υπέστη κάποιο καρδιολογικό επεισόδιο και να επιχείρησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στη θάλασσα.

Related posts

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη