«Λύθηκε» ο γρίφος με το πανάκι της Ίριδας: Ο γιατρός Ηλιάδης έσπασε την σιωπή του και η Ρούλα τρέχει να κρυφτεί

Στο φως της δημοσιότητας, έρχονται νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, από την εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στείλει μήνυμα σε ανύποπτο χρόνο στον Μάνο Δασκαλάκη σχετικά με το πανάκι της Ίριδας.

Το όνειρο με το πανάκι της Ίριδας

Συγκεκριμένα, στις 09 Μαΐου 2021, είχε ζητήσει από τον Μάνο Δασκαλάκη το τηλέφωνο της Αγγελικής Τσιόλα.

«Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω», είχε γράψει στο μήνυμά της προς τον σύζυγό της, με τον ίδιο να εκπλήσσεται. «Τι αναλαμπή είναι αυτή;», της είχε απαντήσει, με την 34χρονη κατηγορούμενη να του λέει ότι είχε δει «ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω πίσω».

Μέχρι σήμερα κανείς δεν ήξερε τι είχε μεσολαβήσει ώστε να ζητήσει η Ρούλα τη δεδομένη στιγμή πίσω το πανάκι.

Ωστόσο, οι απαντήσεις δόθηκαν από την κατάθεση του Ανδρέα Ηλιάδη στο δικαστήριο: «Μοιράστηκα με τους συναδέλφους μου τους προβληματισμούς μου, μεταξύ άλλων και με την κυρία Τσιόλα. Δεν μου φαίνονταν λογικοί οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών και τη ρώτησα τι με συμβουλεύει. Μου συνέστησε να περιμένω να γίνει ο γονιδιακός έλεγχος.

Μου είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να είσαι κοντά στην οικογένεια». Ήταν κάτι το οποίο κράτησα με ευλάβεια. Σε αυτήν την επίσκεψη της κυρίας Τσιόλα στη Μονάδα, για κάποιο λόγο, πίσω από την πόρτα βρισκόταν η μητέρα της Τζωρτζίνας. Όταν άνοιξε την πόρτα η κυρία Τσιόλα για να φύγει, η μητέρα της Τζωρτζίνας ήταν ακόμη εκεί. Μου είπε: «Κύριε Ηλιάδη, τα άκουσα όλα». Της είπα πολύ ευγενικά “δεν έχετε το δικαίωμα, δεν θα σας λέω τι συζητάω με τους συνεργάτες μου, είναι κάτι που δεν σας αφορά”».

Όσα είπε ο κ. Ηλιάδης επιβεβαίωσε στην κατάθεση της η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα: «Δεν γνώριζα τότε ότι είχε ζητήσει το πανάκι πίσω. Εκ των υστέρων το έμαθα όταν βγήκε στη δημοσιότητα και τη ρώτησα σχετικά με αυτό. Μου είπε ότι το ζήτησε γιατί είχε ακούσει έναν διάλογο μεταξύ Ηλιάδη και Τσιόλα. Η Ρούλα πίστευε ότι ο Ηλιάδης είχε εμμονή μαζί της, κάτι που πίστευε και ο Μάνος. Η Ρούλα πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι. Δεν τη ρώτησα τι εννοούσε με το «κάτι περίεργο», ούτε ρώτησα τι συζήτηση είχαν Ηλιάδης – Τσιόλα».

Related posts

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη