Λύγισε η Πισπιρίγκου: Δάκρυσε όταν άκουσε το κατηγορητήριο για τη μικρή Τζωρτζίνα από τον Κούγια

Όπως πάντα ντυμένη στα μαύρα, η 34χρονη κατηγορούμενη μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, κατέφτασε στο δικαστήριο!

Τα δάκρυα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στα χέρια της, η Ρούλα Πισπιρίγκου, κρατούσε μία φωτογραφία της με την Τζωρτζίνα, ενώ ακούγοντας τον δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια, η ίδια ξέσπασε σε δάκρυα δάκρυσε, ζητώντας χαρτομάντιλα από τους αστυνομικούς.Παρούσες στη δικαστική αίθουσα ήταν η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου για να παρακολουθήσουν την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη.

Όμως, δεν παρέμειναν στην δικαστική αίθουσα, καθώς προτάθηκαν από την πλευρά της κατηγορούμενης να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης, μαζί με περισσότερα από 10 ακόμα (μάρτυρες ειδικών γνώσεων ιατροδικαστές, ψυχίατροι κ.α.).Η κατηγορούμενη, μέσω του δικηγόρου της, δήλωσε αθώα και ζήτησε τη διακοπή της δίκης για να κληθούν νέοι μάρτυρες από το Δικαστήριο και να προσκομισθούν συγκεκριμένα ιατρικά έγγραφα.

Το κατηγορητήριο

«Η κατηγορία στη σημερινή της μορφή αποδίδει στην κατηγορουμένη τη χορήγηση κεταμίνης δύο φορές, μία στις 11/4/2021 στο Καραμανδάνειο, όπου υπέστη ανακοπή και τη δεύτερη στο νοσοκομείο Παίδων στις 29/1/2022, όπου και κατέληξε. Δεν έχει βρεθεί στην κατοχή της κατηγορουμένης κεταμίνη, ούτε η πορεία της και πως κατέληξε στο παιδί» υπογράμμισε.Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να γίνει και νέα τοξικολογική στο αίμα της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τα όσα νέφερε για την απόπειρα στο Καραμανδάνειο δεν υπάρχουν τοξικολογικές εξετάσεις προηγούμενων ημερών ή μετά, που να αποδεικνύουν τη χορήγηση της κεταμίνης.Σχετικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας σημείωσε πως «οι γιατροί προκειμένου να προφυλάξουν τους εαυτούς τους δεν καταγράφουν πουθενά τι δίνουν κατά την καρδιοαναπνευστική διαδικασία. Θα έπρεπε να γίνει καταγραφή. Δεν ανευρέθηκε στις τοξικολογικές το ρουκορόνιο, που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα».Ακόμη, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στην ιατροδικαστή, Χαρά Σπηλιοπούλου (η οποία ορίστηκε επιστήμονας ειδικών γνώσεων στις ανακρίσεις για τους θανάτους των τριών παιδιών) λέγοντας πως «αυτοπροτάθηκε να διοριστεί στην ανάκριση της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια Μαλένας-Ίριδας και κατευθύνει τις καταθέσεις όλων των μαρτύρων».Τέλος, όπως είπε, τα συμπεράσματα στα οποία οδηγήθηκε ο καθηγητής τοξικολογίας, Νικόλαος Ράικος είναι επισφαλή.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»