Λύγισαν και οι πιο δυνατοί: Σπάραξε ο πατέρας της 21χρονης Έμμας, τα πρώτα του λόγια ραγίζουν καρδιές

Η 21χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από το τροχαίο της Θεσσαλονίκης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, δεν τα κατάφερε να βγει ζωντανή από το μαρτύριό της. Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς της και τα λόγια του πατέρα της ανατριχιάζουν τους αναγνώστες και κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό

Η 21χρονη φοιτήτρια υπέκυψε στα τραύματά της μετά την παράσυρση από τον 26χρονο ασυνείδητο οδηγό στην περιοχή Καμάρα της Θεσσαλονίκης. Οι γονείς της πήραν την πιο σπουδαία και γενναία απόφαση… να δωρίσουν τα όργανά της και να δώσουν ζωή σε 7 ανθρώπους.

Στον Alpha μίλησε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας με τα λόγια του να μαρτυρούν τον πόνο και την οργή του για τον άδικο χαμό της κόρης του. «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό», ήταν το μόνο που κατάφερε να πει ο τραγικός πατέρας.

Νωρίτερα σήμερα η γυναίκα του προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση για τον χαμό της 21χρονης. «Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος… Δε σου λεω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπω όσο ζω και αναπνέω», έγραψε στο Facebook η μητέρα του θύματος, που όλες αυτές τις μέρες περίμενε ένα θαύμα, για να σωθεί η 21χρονη.

Η γενναία απόφαση των γονιών

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι η 21χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στην Καμάρα, λίγες ώρες αφότου έφυγε από την οικογένειά της και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Η νεαρή φοιτήτρια δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά της με την οικογένεια της να αποφασίζει να δωρίσει τα όργανά της, για να σωθούν άλλες ζωές.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»