Λίγο ήθελε να γίνει το κακό: Οδηγός στα Χανιά μετέφερε γυάλινο τραπεζάκι με το μηχανάκι του και το video κάνει το γύρο του διαδικτύου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένας οδηγός που πήγαινε στα Χανιά, με το μηχανάκι του να έχει αναπτύξει ταχύτητα. Συγκεκριμένα, είχε βάλει στην πλάτη του ένα γυάλινο τραπεζάκι και ξεκίνησε. Μπήκε στην εθνική οδό και στο στιγμιότυπο τον βλέπουμε στη ΛΕΑ να έχει αναπτύξει ταχύτητα.

Οι εικόνες δεν πέρασαν απαρατήρητες από διερχόμενους οδηγούς. Ένας μάλιστα τράβηξε το βίντεο που βλέπετε παρακάτω και το ανέβασε στο διαδίκτυο. Οι εικόνες ταξιδεύουν στο διαδίκτυο και εξηγούν γιατί η Κρήτη είναι πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια στα τροχαία.

Λίγο ήθελε να γίνει το κακό

Ένας ακόμη ριψοκίνδυνος οδηγός εθεάθη μέρα μεσημέρι στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου στην Κρήτη. Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός, κινούμενος στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, να μεταφέρει με το μηχανάκι του ένα τραπέζι και μάλιστα γυάλινο, με ότι κίνδυνο αυτό συνεπάγεται.

Όσο προσεκτικός και να είναι ο οδηγός, όσο δυνατό και να είναι το γυαλί, ο κίνδυνος ατυχήματος είναι ορατός. Ορισμένοι οδηγοί αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι δεν αλλάζουν εύκολα τρόπο σκέψης.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα