Λευκά μπαλόνια στον ουρανό: Ανείπωτος πόνος στο τελευταίο αντίο του 23χρονου Ντένη

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του θύματος που καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια του σπλάχνου τους μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Η εξόδιος ακολουθία

Ο 22χρονος επέβαινε στο πέμπτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας Intercity, όταν επικοινώνησε με τον πατέρα του λίγο πριν τη σύγκρουση των δύο τρένων.

“Πατέρα έρχομαι…” του είπε στο τηλέφωνο, αλλά λίγο μετά κόπηκε η γραμμή, ενδεχομένως και λόγω της σύγκρουσης. Πιστεύεται ότι την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος το θύμα είχε πάει στο κυλικείο για να αγοράσει φαγητό ή γιατί σε εκείνο το βαγόνι το σήμα τηλεφωνίας ήταν καλύτερο.

Ξέσπασαν σε κλάματα

Τρισάγιο στα Τέμπη για τα θύματα της τραγωδίας: Σε άσχημη κατάσταση οι συγγενείς αφήνουν λουλούδια και φωτογραφίες
Επτά σε ΜΕΘ, τέσσερις διασωληνωμένοι

“Στα νοσοκομεία μας νοσηλεύτηκαν άνω των 80 επιβατών που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη. Αυτή την στιγμή, νοσηλεύονται 13 τραυματίες εκ των οποίων οι επτά είναι σε ΜΕΘ και εξ αυτών οι τέσσερις παραμένουν διασωλημένοι”, ανέφερε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ενημερώνοντας χθες την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο υπουργός, παράλληλα ευχαρίστησε το προσωπικό του ΕΚΑΒ και τους διασώστες που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, όπως και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων της Λάρισας, της Κατερίνης αλλά και της Θεσσαλονίκης, που όπως σημείωσε, “λειτούργησαν με αλτρουισμό και αυταπάρνηση προσέφεραν τις υπηρεσίες τους”.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα