ΛΕΜΕΣΟΣ: 30χρονος Κύπριος ζητιάνευε έξω από γνωστό αρτοποιείο – Ζήτησε φαγητό από γυναίκα – «Θα πάει φυλακή;» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας λεβέντης ηλικίας 30 ετών, όπως τον χαρακτήρισε ο σύζυγος της γυναίκας που την πλησίασε, ζήτησε φαγητό απ’ αυτή, γιατί είχε μέρες να γευτεί φαγητό.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Σε δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πιο συγκεκριμένα στην σελίδα “Που πήγαμε και δεν μας άρεσε”, γίνεται αναφορά για ένα περιστατικό που συνέβη έξω από τα αρτοποιεία “ΣΙΓΜΑ” στην Λεμεσό.

Ο άντρας που έκανε γνωστό το περιστατικό ανάφερε ότι, την Κυριακή 24/9, η γυναίκα του πήγε στο συγκεκριμένο αρτοποιείο για να αγοράσει ψωμί και γάλα, ωστόσο όταν πήγαινε προς το αυτοκίνητό της, ένα παιδί, κύπριος ηλικίας 30 ετών, την πλησίασε και την παρακάλεσε να του αγοράσει κάτι να φάει, αναφέροντας της ότι είχε μέρες να φάει κάτι.

Η γυναίκα, αμέσως πήγε στον φούρνο και αγόρασε στο παιδί ένα σάντουιτς και ένα αναψυκτικό, και αυτός, ο λεβέντες, όπως τον χαρακτήρισε ο σύζυγος της κοπέλας, τρελάθηκε από την χαρά του. Ενώ ο σύζυγός της, ανάφερε ότι η γυναίκα του είπε στο παιδί να πάνε μαζί μέσα στο αρτοποιείο για να πάρει ότι θέλει, και αυτός αρνήθηκε γιατί ντρεπόταν…

Ωστόσο, ο άντρας που δημοσίευσε το περιστατικό, εύλογα διερωτάται… «Αν το παιδί πήγαινε και έκλεβε, θα πήγαινε φυλακή; Που είναι η αρμόδιες αρχές να βοηθήσουν τον κόσμο που πεινά; Γιατί η όμορφη μας Κύπρος να έχει παιδιά που πεινάνε;».

*φωτογραφία αρχείου

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»