«Λάτρευα την Τζωρτζίνα»: Έρχεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου – Εκεί θα τα ρίξει όλα για να αθωωθεί

Πλησιάζει η ώρα που θα ξεκινήσει η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αφού σε λίγες μέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού έχει ετοιμάσει με τον Αλέξη Κούγια, που συνεχίζει να την εκπροσωπεί, τους άξονες που θα κινηθεί.

Σύμφωνα με το Mega, αναμένεται να υποστηρίξει μεταξύ άλλων πως είναι αθώα και άδικα κλεισμένη στη φυλακή όλους αυτούς τους μήνες. Ότι δεν χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κι ότι αυτό το έκαναν κατά πάσα πιθανότητα οι γιατροί κατά την προσπάθεια ανάνηψης του παιδιού. “Λάτρευα την Τζωρτζίνα και ήθελα μόνο το καλό της” είχε αναφέρει στους αστυνομικούς λίγο μετά τη σύλληψή της.

Ο Αλέξης Κούγιας παραμένει στο πλευρό της, σε συνεχή επικοινωνία μαζί της. Έχουν μελετήσει αναλυτικά όλες τις καταθέσεις και αναμένεται να σταθούν σε εκείνες που ενισχύουν τους ισχυρισμούς τους.

Για τον θάνατο της Τζωρτζίνας η 34χρονη θα επισημάνει ότι ήταν ένα παιδί με σοβαρά προβλήματα υγείας, που ουσιαστικά προκάλεσαν τον θάνατό της, και πως δεν ισχύουν οι περιγραφές νοσηλευτών περί δικής της αδιαφορίας το διάστημα που η μικρή νοσηλευόταν.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι σε κάποιο μέρος της απολογίας της θα πει πως κάποιοι “ήθελαν να τη βγάλουν ένοχη για να κλείσει η υπόθεση” όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να συσκοτιστούν οι ευθύνες γιατρών.

“Θέλουμε να ακούσουμε την απόφαση του δικαστηρίου”

O δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος” μίλησε στην εκπομπή “Live News” και τόνισε ότι είναι σημαντικό να σημειωθεί εξέλιξη της υπόθεσης σε δικαστικό επίπεδο.

“Για εμάς αυτό είναι το διακύβευμα, θέλουμε να ακούσουμε την απόφαση. Θεωρητικά την Τετάρτη θα συνεχιστεί η διαδικασία, το δικαστήριο έχει ως συνηγόρους της κυρίας κατηγορούμενης τις τρεις συναδέλφους της νομικής βοήθειας – αφού ο κ. Κούγιας έχει δηλώσει προσωρινή παραίτηση. Με τα δικονομικά δεδομένα που υπάρχουν το επόμενο στάδιο είναι η απολογία της κατηγορούμενης, μετά πρόταση της εισαγγελέως και τέλος η απόφαση”.

Ενώ για το διαζύγιο του ζευγαριού ξεκαθάρισε ο δικηγόρος ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ζητάει την έκδοση του διαζυγίου με υπαιτιότητα της κατηγορουμένης.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»