Κυριάκος Μητσοτάκης: Ρύθμιση για να μείνει εκτός Βουλής το κόμμα του Κασιδιάρη

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, μίλησε ο Κυριακός Μητσοτάκης, για τους στόχους της κυβέρνησης πως είναι η αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές και δήλωσε πως ο ίδιος είναι ένας «κεντροδεξιός πολιτικός».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Nομοθετική ρύθμιση για να μείνει εκτός Βουλής το κόμμα Κασιδιάρη

Νομοθετική ρύθμιση για να μείνει εκτός Βουλής το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι το πολιτικό σύστημα οφείλει να εξαντλεί τα συνταγματική περιθώρια ώστε να μην εκπροσωπούνται στη Βουλή εγκληματικές οργανώσεις.

Στην συνέχεια επεσήμανε πως η σημερινή Νέα Δημοκρατία δεν έχει πολλές ομοιότητες με τη ΝΔ άλλων δεκαετιών ενώ αναφορικά με την ημερομηνία των εκλογών είπε χαρακτηριστικά «ανά πάσα στιγμή τον Απρίλιο ή τον Μάιο».

Σε ερώτηση για πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο σύμπραξης τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με την Ελληνική Λύση, όμως άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μια πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»