Κτηνωδία στην Καστοριά: Δολοφόνησαν αρκούδα και τα δυο της αρκουδάκια την ώρα που θήλαζαν

Μία αρκούδα και τα δύο της αρκουδάκια που ακόμη θήλαζαν, δολοφόνησαν άγνωστοι ανάμεσα στην Πλαγιά Κόνιτσας και το Επταχώρι Καστοριάς, στο 106ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Κοζάνης. Για την κτηνωδία ενημερώθηκαν αρχικά χθες μέλη της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Αρκτούρος» που έσπευσαν στο σημείο όπου ήταν ορατά τα νεκρά ζώα, ακόμη και από τον δρόμο. Με την ευκαιρία, δείτε τις συγκινητικές εικόνες με αρκούδα που ψάχνει στα σκουπίδια για να δώσει φαγητό στα μωρά της.

«Πυροβόλησαν πρώτα την μαμά- αρκούδα και μετά τα δύο μικρά που ήταν φετινής γέννας, μάλλον της περασμένης άνοιξης και ακόμη θήλαζαν όπως φαίνεται και από τις θηλές της αρκούδας» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνεργάτης του «Αρκτούρου» Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος ειδοποιήθηκε για το περιστατικό, μαζί με το δασαρχείο και την περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Κτηνωδία στην Καστοριά: Δολοφόνησαν αρκούδα

Την κατέγραψε η κρυφή κάμερα: Αρκούδα μπουκάρει σε σπίτι, κλέβει τρόφιμα από το ψυγείο και φεύγει (video)
Κάμερα ασφαλείας εγκατεστημένη στο εσωτερικό ενός σπιτιού στο Κονέκτικατ, κατέγραψε μια τετράποδη, πεινασμένη εισβολέα στο κυνήγι της… κατεψυγμένης λείας της.

Η αρκούδα με περισσή χαλαρότητα κινήθηκε στο χώρο για περίπου 35 λεπτά, κατευθυνόμενη τελικά στο ψυγείο της κουζίνας όπου με αξιοθαύμαστη ευκολία άνοιξε την κατάψυξη και πήρε τα κατεψυγμένα λαζάνια.

Όμως, προκειμένου να απολαύσει ανενόχλητη την αμυλούχα λεία της και να μην την πιάσουν στα πράσσα, πάτησε πάνω στην πόρτα του καταψύκτη και βγήκε από το παράθυρο του σπιτιού.

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό