Κραυγή απόγνωσης μητέρα συλληφθέντα για την 16χρονη: «Δεν συνέρχεται το παιδί μου! Είχε πει θα έρθει εδώ να κάνουμε αποτοξίνωση, δεν ήρθε ποτέ. Τρελάθηκε από τα ν@ρκ@τ@κ@»

Κραυγή απόγνωσης από την μητέρα ενός συλληφθέντα για την υπόθεση της 16χρονης στο Βύρωνα, υποστηρίζοντας ότι το παιδί της έχει τρελαθεί από τη χρήση ναρκωτικών και ότι υποσχέθηκε να κάνει αποτοξίνωση, χωρίς αυτό να γίνει ποτέ.

Συγκλονίζει η μητέρα της 16χρονης

«Δεν συνέρχεται το παιδί μου! Είχε πει θα έρθει εδώ να κάνουμε αποτοξίνωση, δεν ήρθε ποτέ. Τρελάθηκε από τα ν@ρκ@τ@κ@»
«Τώρα αυτό δεν ξέρω πώς έγινε. Εγώ την Τρίτη μίλησα μαζί του, με πήρε τηλέφωνο, λέει “ρε μάνα δεν είμαι καλά”, λέω “μη μου πεις, πήρες πάλι τα ίδια φάρμαλα”. “Έχω κάνει μια βλακεία, δεν λέγεται”, “να μου το πεις”, λέω, μου το έκλεισε και δεν με ξαναπήρε», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω τι να πω, έχω τρελαθεί. Δεν συνέρχεται το παιδί μου. Είχε πει θα έρθει εδώ να κάνουμε αποτοξίνωση, δεν ήρθε ποτέ. Το παιδί μου τρελάθηκε, δεν είναι αυτό το παιδί μου. Δεν το μεγάλωσα έτσι, το παιδί. Εγώ τον μεγάλωσα με χίλια ζόρια, χωρίς φαΐ, χωρίς ψωμί. Έκανα δύο δουλειές με έναν πατέρα μεθυσμένο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι από τους πέντε συνολικά κατηγορούμενους, οι δύο πήραν το δρόμο για τη φυλακή, ενώ η 16χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δίνοντας «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε το video






Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα