Κορονοϊός: Κόλλησε ιερέας που χλεύαζε τους πιστούς στην εκκλησία που φορούσαν μάσκα

“Ο συγκεκριμένος ιερέας χλεύασε επανειλημμένως συγγενικο μου προσωπο επειδη φορουσε μασκα στην εκκλησια”, αναφέρει η καταγγελία.

Απίστευτες καταγγελίες για ιερέα που έφθανε στο σημείο ακόμη και μέσα στην εκκλησία να χλευάζει όσους φορούσαν μάσκα και τελικά… κόλλησε ο ίδιος κορονοϊό!

Η καταγγελία που έφθασε στην τοπική ιστοσελίδα flamis.gr αναφέρει: “Ο συγκεκριμένος ιερέας χλεύασε επανειλημμένως συγγενικο μου προσωπο επειδη φορουσε μασκα στην εκκλησια. Επιπροσθετα μετα τις γιορτες εκανε κήρυγμα στην εκκλησια οτι δεν υφισταται ο κορονοιος κ ολα γινονται για να χτυπηθει η εκκλησια”!

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο ιερέας όταν είδε την επόμενη Κυριακή πως ο συγκεκριμένος πιστός φορούσε πάλι μάσκα, του είπε: “Πάλι φοράς μάσκα, δεν καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά γίνονται για την παγκοσμιοποίηση”; Δεν γνωρίζουμε ποια ειναι η συμπεριφορά του ιερέα… μετά το πάθημά του, αφού κόλλησε κορονοϊό και ταλαιπωρήθηκε.

Πηγή: flamis.gr

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα