Kοντοσούβλι 120 μέτρων έφτιαξαν στην Αμφίκλεια μια μέρα πριν την Καθαρά Δευτέρα

Με το κοντοσούβλι γίγας να κατέχει ξεχωριστή θέση στους αποκριάτικους εορτασμούς, η Αμφίκλεια ξεφάντωσε και φέτος.

Η προετοιμασία για το γευστικό κοντοσούβλι περιλαμβάνει τέσσερα στάδια:

Πρώτα πρέπει να μαζευτούν τα ξύλα που θα εξασφαλίσουν τη φωτιά.

Μετά να στρωθεί η ψησταριά των 120 μέτρων που θα ψήσει τα 800 κιλά κρέατος που χρειάζονται.

Τέταρτο και τελευταίο το φαγοπότι… Το αφήνουμε προς το παρόν στη φαντασία σας ώστε να καταλάβετε τι χάνεται όσοι δεν επιλέγετε Αμφίκλεια για τις Αποκριές!

Δείτε πολλές φωτογραφίες του Δημήτρη Καλπύρη από το γλέντι που στήθηκε στην Αμφίκλεια ΕΔΩ.

[lamiareport] [Δημήτρης Καλπύρης]

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»