Κολωνός: Στικάκι με λαϊκά τραγούδια παρέδωσε στις Αρχές η αυτοαποκαλούμενη πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών

Κολωνός: Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όλοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις με αγωνία, έρχεται πάλι στο προσκήνιο με νέα στοιχεία. Τις προηγούμενες μέρες μία γυναίκα βγήκε και μίλησε για τον Ηλία Μίχο στην κάμερα λέγοντας πως έχει πληροφορίες που τον…καίνε σε στικάκι, το οποίο παρέδωσε στις αρχές αλλά βγήκε άνθρακας ο θησαυρός! Το στικάκι δεν περιέχει τίποτα παρά μία λίστα με λαϊκά τραγούδια.

Ντίνα Καρατζιώτη: Η γυναίκα που παρέδωσε στις Αρχές το πολυσυζητημένο στικάκι

Λαϊκά τραγούδια περιείχε το στικάκι που κράδαινε έξω από τα δικαστήρια την περασμένη Τετάρτη και το οποίο παρέδωσε στις Αρχές η αυτοπροδιοριζόμενη ως πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδας, Κωσταντίνα Καρατζιώτη, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Η Ντίνα Καρατζιώτη παρουσιάστηκε στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει βίντεο μέσα από τον οίκο ανοχής που διατηρεί στα οποία, όπως υποστήριζε φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη ενώ ανέφερε πως την «εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς». Σύμφωνα με τη γυναίκα δεν ήταν το πρώτο κορίτσι που έφερνε ο 53χρονος στον χώρο που διατηρεί. Απαντώντας δε στο πώς άφηνε να γίνονται τέτοια πράγματα στην επιχείρηση που διατηρεί, η ίδια απάντησε ότι τις στιγμές που γινόταν αυτό, εκείνη απουσίαζε.

«Ήρθα να καταθέσω για αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα. Έφερνε και άλλα παιδιά» έλεγε η Ντίνα Καρατζιώτη. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, το USB δεν είχε παρά λαϊκά τραγούδια και κανένα στοιχείο δε βρέθηκε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού.

Related posts

Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Απανωτά «112» σε όλη την Αττική – Εκκενώνεται ο ιππικός όμιλος και 3 σχολεία

Σοβαρό τροχαίο μετά από σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό – Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο ο οδηγός

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι