Κόλαφος ο Πασχάλης Τερζής: «Ήμουν 20 χρόνια τραγουδιστής της πείνας»

Ο ανεπανάληπτος Πασχάλης Τερζής, που έχουμε τραγουδήσει άπειρες φορές τις επιτυχίες του, το τελευταίο διάστημα έχει αποσυρθεί από το μουσικό στερέωμα, όμως τα τραγούδια του ακόμη παίζουν και θα συνεχίζονται να ακούγονται.

Πασχάλης Τερζής: «Ήμουν 20 χρόνια τραγουδιστής της πείνας, χωρίς μεροκάματα, δεν ήμουν γνωστος»

Ο δημοφιλής και σπουδαίος ερμηνευτής, σε μια συνέντευξη του στην Σεμίνα Διγενή και στο podcast της στη Real και αναφέρθηκε στην νέα του ζωή εκτός μουσικής αλλά και για την σύζυγο του, Μαρία.

Όπως είπε ο ίδιος: «Ήμουν 20 χρόνια τραγουδιστής της πείνας, χωρίς μεροκάματα, δεν ήμουν γνωστος. Τραγουδάω 34 χρόνια τώρα», ανέφερε ο τραγουδιστής με ειλικρίνεια και ταπεινότητα.Ο Πασχάλης Τερζής, έκανε μια αναφορά για την ζωή του μακριά από το τραγούδι, αλλά και στους γονείς του, οι οποίοι ήταν επιφυλακτικοί για το επάγγελμα του τραγουδιστή. 

Για την ζωή εκτός τραγουδιού είπε: «Έχω επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κι είμαι πολύ ευτυχισμένος. Όμως, το γεγονός ότι με θυμούνται οι φίλοι μου και με αγαπούν με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο. Ήμουν 10 χρόνια τραγουδιστής κι ο πατέρας μου δεν είχε έρθει να με ακούσει. Μια φορά με ρώτησε “τραγουδάς καλά;”. Τραγουδάς σαν τον Καζαντίδη;”, του λέω “όχι”. Η αιτία για να έρθει να με ακούσει ήταν ο Ξανθόπουλος και μού είπε ότι τραγουδούσα καλύτερα»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την μητέρα του, η οποία έπαιρνε κρυφά τα ραδιόφωνα και τους ζητούσε να βάζουν τραγούδια του: «Δεν φανταζόμουν οτι θα γίνω επαγγελματίας τραγουδιστής, γιατί ήμουν ένα πολύ ντροπαλό παιδί. Οι γονείς μου είχαν μια άποψη για τη νύχτα κι η μητέρα μου μού είχε πει “γιατί αγόρι μου εσύ τραγουδιστής, εσύ είσαι καλό παιδί”. Έκανα αυτό που ήθελα κι αφού είδε ότι δεν άλλαξα άρχισε να τής αρέσει. Η μητέρα μου έπαιρνε κρυφά στους ερασιτέχνες σταθμούς και ζητούσε να βάλουν τραγούδια μου, λέγοντας να βάλετε το παιδί μου, είμαι του Πασχάλη η μάνα“».

Για την γυναίκα της ζωής του και μητέρα της κόρης του, είπε: «Δεν θα άντεχε καμιά άλλη γυναίκα όσα άντεξε η γυναίκα μου. Σχολούσα, ξυπνούσα και μιλούσαμε μετά από 5 ώρες. Δεν τολμούσε να με ρωτήσει τι έχω. Ήξερε τον χαρακτήρα μου και ανοιγόμουν μόνος μου. Το πιο μεγάλο κατόρθωμά μας είναι ότι έχουμε να κοιμηθούμε 35 χρόνια μαζί».

Related posts

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της