Κόλαφος ο Αντώνης Σαμαράς για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών: «Δεν είναι προοδευτισμός η πολυγονεϊκή οικογένεια και η λογική των 69 φύλων»

Σε μια χειμαρρώδη ομιλία στη Βουλή, o Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για θεμελιώδη ανατροπή του οικογενειακού δικαίου, ενώ έδειξε την πλήρη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που θα φέρει τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια.

Τι ανέφερε στο βήμα της Βουλής

«Δεν υπάρχει καμία πίεση μέσα από την κοινωνία. Δεν είναι προτεραιότητα της κοινωνίας… Δεν υπάρχει κανένας καταναγκασμός απ’ έξω. Έρχεται σε αντίθεση με εκατομμύρια Έλληνες, πέρα και πάνω από κόμματα», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

«Θα επικαλεστούν κάποιοι την έννοια της συμπεριληπτικότητας και θα ζητήσουν να αντικατασταθεί ο όρος πατέρας και μητέρα από τους όρους γονέας 1 και γονέας 2. Σχολεία ήδη το έκαναν, πριν ψηφισθεί το νομοσχέδιο», ανέφερε επίσης ο πρώην πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Θα ζητήσουν από τα σχολεία να διδάσκεται η οικογένεια ως κάτι πιο ουδέτερο».

Και συμπλήρωσε: «O γάμος των ομόφυλων ζευγαριών που συζητάμε σήμερα, δεν αποτελεί “ανθρώπινο δικαίωμα”, δεν κατοχυρώνεται από το Διεθνές Δίκαιο, δεν συνιστά μέρος του “Ευρωπαϊκού κεκτημένου”, δεν συνιστά “διεθνή υποχρέωση της χώρας!»

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για γονέα 1 και 2

Όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς με νόημα: «Το νομοσχέδιο προβλέπει αλλά δεν εμποδίζει στο γονέας 1 και γονέας 2, ανοίγουμε κερκόπορτα. Μετατρέπουμε την μητρότητα σε αγοραία υπηρεσία, σχολίασε. Ανοίγει το δρόμο για να συμβεί αυτό που δεν προβλέπει το νομοσχέδιο. Αυτά θα συμβούν».

Σε διαφορετικό σημείο ανέφερε: «Από το 1977 σε αυτή τη Βουλή έχω δει πολλές ιδεοληψίες, Ποτέ δεν είδα ένα τόσο ζοφερό τοπίο για τη Δύση όσο αυτό που ζούμε, τόσο τραυματικό για τις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Διολισθαίνουμε στο woke culture , οδηγούμε τον κόσμο στον απόλυτο κυνισμό, τον στρέφουμε εναντίον μας. Δεν κάνετε έτσι στροφή στο κέντρο, δεν είναι κέντρο η ανατροπή της οικογένειας. Δεν είναι προοδευτισμός η πολυγονεϊκή οικογένεια και η λογική των 69 φύλων».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα