Κόλαφος η Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Γιατί δεν το είπες μπροστά του; Εγώ τοποθετήθηκα εκείνη την ώρα, εσύ γιατί όχι;»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου, προκειμένου να μιλήσει για νομοσχέδιο περί γάμου και τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών.

Όταν ο πάτερ αποχώρησε από το πλατό και επέστρεψαν από τις διαφημίσεις, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφάσισε να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις του.

Ένταση ανάμεσα τους

Ωστόσο, το κοντρόλ και η Κατερίνα Καινούργιου δε θέλησαν να δώσουν συνέχεια, καθώς θεώρησαν πως δεν ήταν σωστό από τη στιγμή που ο πατέρας Στυλιανός δεν ήταν μαζί τους στο τραπέζι.

«Δε με αφήνει ο Θέμης Μάλλης, έχει φύγει ο πάτερ και δεν είναι σωστό. Θα έπρεπε να τοποθετηθείς και πριν, αν θέλεις τη γνώμη μου», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Όχι, θα επιμείνω σε αυτό. Θέλω να υποστηρίξω τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, γιατί μου έδωσε τζάμπα ένα ταξίδι 850 χρόνια πριν, τον είδα ως ιεροεξεταστή στην Ιερά Εξέταση να βασανίζει τον συνάδελφό μου», κατάφερε να πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Γιατί δεν το είπες μπροστά του; Η εκπομπή αποδέχτηκε αυτά που είπε; Ο Γιάννης ήταν ενήμερος ότι θα έρθει ο πάτερ εδώ. Εγώ τοποθετήθηκα εκείνη την ώρα, εσύ γιατί όχι;», τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.






Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν