Κλαίει όλη η Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στο σμηναγό-Τραγική φιγούρα η έγκυος σύζυγος του

Το τελευταίο αντίο στον Σμηναγό Χρήστο Μουλά τον πιλότο του μοιραίου Καναντέρ που συνετρίβη στην Κάρυστο λένε συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι στη γενέτειρά του.

Στην εξόδιο ακολουθία, παρούσα είναι η Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το φέρετρο του 34χρονου, τυλιγμένο με την γαλανόλευκη, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου, στη γενέτειρά του, το Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα Χανίων, όπου μεγάλωσε ο ίδιος και ζουν οι γονείς και η αδελφή του λίγο μετά τις 9:00 το πρωί.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του, η οποία διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση.

Ανάμεσα στους παριστάμενους στην κηδεία ήταν και η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη.

Ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης προς την οικογένεια του Χρήστου Μουλά η Βουλή των Ελλήνων θα υιοθετήσει το αγέννητο παιδί , όπως ανακοίνωσε χθες (27/7) ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του ιερέα του χωριού για τον άδικο χαμό του Χρήστου Μουλά ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Το κλίμα είναι βαρύ. Βουβός πόνος, βουβή συγκίνηση είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το κλίμα που επικρατεί. Ο ήρωας σμηναγός Χρήστος Μουλάς θα μείνει αθάνατος στις ψυχές μας και στην μνήμη μας», όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Δείτε την ελευση της σορού του

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν