Κιβωτός: Οι νέες αποκαλύψεις, οι σωματοφύλακες του πατέρα Αντώνιου και ο ρόλος της πρεσβυτέρας

Η ιστορία της Κιβωτού του Κόσμου, οι καταγγελίες για βασανισμούς παιδιών και οι καταιγιστικές εξελίξεις, μονοπωλούν το ενδιαφέρον της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες. Μία νέα μαρτυρία πως ο Πατέρας Αντώνιος κυκλοφορούσε στο δρόμο με σωματοφύλακες έρχεται στο φως και τα στόματα ανοίγουν ολοένα και περισσότερο.

Σοκαριστικές εξελίξεις από την Κιβωτό

Καθώς στη δημοσιότητα συνεχίζουν και βγαίνουν σοκαριστικές καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και περιστατικά ασέλγειας παιδιών σε δομές της ΜΚΟ, για ταξίδια στο εξωτερικό, για νυχτερινά μπάνια κ.ο.κ., η κυβέρνηση διά του εκπροσώπου της Γιάννη Οικονόμου ανακοίνωσε ότι αντικαθίσταται άμεσα η διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο υπουργός Εργασίας Κ. Χατζηδάκης ανακοίνωσε ότι το νέο ΔΣ θα επιλεγεί «το ταχύτερο δυνατό με ανθρώπους υψηλού κύρους που θα διακρίνονται για την κοινωνική τους προσφορά», αλλά παράλληλα η κυβέρνηση έχει ως βασική έγνοια «να μην καταρρεύσει η δομή και υπάρξει έλλειμμα εμπιστοσύνης προς αυτή και άλλες δομές, καθώς αυτό θα είχε δραματικές συνέπειες για τα παιδιά που διαμένουν σε αυτές. Μας ενδιαφέρει οι δομές να μείνουν όρθιες».Την ίδια ώρα, η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Από αύριο, μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις μαρτύρων που κλήθηκαν από την Εισαγγελία.

Ο πατέρας Αντώνιος κυκλοφορούσε με «σωματοφύλακες»

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, ο πατέρας Αντώνιος κυκλοφορούσε με κάποιου είδους «σωματοφύλακες» από παιδιά που ήταν πρώην τρόφιμοι των δομών και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, συμπεριφερόταν πολύ άσχημα στα παιδιά. «Ήθελε να εξουσιάζει, να έχει την κουστωδία γύρω του, ήθελε να τον αποκαλούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο».

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα