Κίνηση αλληλεγγύης: στη Θεσσαλονίκη: Ο Κουπελόγλου πρόσφερε κρέας και λάδι σε 200 άπορες οικογένειες

Το Πασχαλινό τραπέζι για 200 οικογένειες φρόντισε ο υποψήφιος Βουλευτής.

Η πράξη αλληλεγγύης

Συνολικά, 200 οικογένειες θα απολαύσουν το πασχαλινό τους τραπέζι χάρη στην ευγενική προσφορά του υποψήφιου βουλευτή της Ελληνικής Λύσης στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Συμεών Κουπελόγλου. Συγκεκριμένα ο κ. Κουπελόγλου πρόσφερε σε 200 οικογένειες από ένα δέμα αγάπης. Κάθε δέμα περιελάμβανε πέντε κιλά κρέας και τρία λίτρα λάδι.«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσέφερα μέσω της εταιρείας μου κρέας και λάδι για το τραπέζι του Πάσχα σε 200 άπορες οικογένειες. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε καμία οικογένεια δεν πρέπει να αισθάνεται αβοήθητη. Τις άγιες αυτές ημέρες ας περισσέψει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Ας αναστηθεί η αγάπη στις καρδιές των ανθρώπων. Πρώτα η Ελλάδα! Πρώτα οι Έλληνες!» τόνισε σχετικά ο κ. Κουπελόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Κουπελόγλου έχει αναπτύξει έντονη χορηγική δράση, υποστηρίζοντας φορείς και σωματεία που παράγουν κοινωνικό έργο. Συγχρόνως έχει εξοπλίσει με αυτόματους απινιδωτές σχολεία και δημοτικά γήπεδα σε Δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»