Κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές: Τυλιγμένος με την Ελληνική σημαία ο 20χρονος Γιώργος, τι ζήτησε η οικογένεια από τα κανάλια

Ο 20χρονος Εύελπις, Γιώργος Χατζηιωνάς κηδεύτηκε σήμερα και η οικογένειά του ζήτησε να μην υπάρχουν κάμερες.

Η νεκρώσιμος

Στη νεκρώσιμο ακολουθία παρέστη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο υπουργός Άμυνας Μιχάλης Γιωργάλλας και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δ. Ζερβάκης.

Στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές και το φέρετρο σκεπασμένο με την ελληνική και τη κυπριακή σημαία οδηγήθηκε στο κοιμητήριο στη τελευταία κατοικία του άτυχου Εύελπι.

Η οικογένεια του δεν επιθυμούσε την παρουσία ΜΜΕ και κράτησε διακριτική στάση, αποφεύγοντας την όποια δηλωση.

Η τραγωδία

Η τραγωδία συνέβη στην Ρεντίνα στις 30 Ιουνίου με τον νεαρό Εύελπι να χάνει τη ζωή του στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ)

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, ο 20χρονος Εύελπις έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Κ.Υ Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ, τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια πορείας 7 χιλιομέτρων, με τις ίδιες πηγές να λένε ότι ο άτυχος 20χρονος είχε υποβληθεί σε όλες τις προβλεπόμενες υγειονομικές εξετάσεις.

Το σπαρακτικό αντίο ενός φίλου

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»