Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Γιατί δεν άνοιξε το φέρετρο στο Τατόι

Η τελετή ταφής του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου, ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα 16/1 στους βασιλικούς τάφους στο Τατόι. Οι  προσκεκλημένοι επέστρεψαν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς η οικογένεια του εκλιπόντος παρέθεσε γεύμα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια».

Πριν την ταφή όμως οι κάμερες έκλεισαν, καθώς επιθυμία της οικογένειας ήταν η ταφή να γίνει χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Κηδεία τέως βασιλιά: Τι συνέβη από εκεί κι έπειτα;

Όπως ανέφερε το Πρωινό και ο Τάσος Τεργιάκης: «Την σημαία που τύλιγε στο φέρετρο την παρέδωσαν στην Άννα Μαρία. Στον τάφο τοποθετήθηκε μάρμαρο περιμετρικά και φυτεύτηκαν λουλούδια».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το φέρετρο δεν άνοιξε ποτέ και ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η οικογένεια επέλεξε να μην ανοίξει ποτέ το φέρετρο, γιατί προφανώς -λένε κάποιοι που γνωρίζουν- δεν ήταν τέτοια από τις αλλοιώσεις της ασθένειας η εικόνα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου που η οικογένεια δεν θα επιθυμούσε να την δείξουν είτε οι τηλεοπτικές κάμερες, είτε και να την δουν οι επιφανείς καλεσμένοι που ήρθαν από τις άλλες χώρες.

Αυτό μαθαίνω εγώ, ότι λόγω της αρρώστιας ήταν τέτοια η εικόνα του που όσο και να προσπαθούσαν οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν να φτιάξουν την εικόνα του νεκρού, δεν θα ήταν τέτοια που θα επιθυμούσε η οικογένεια να δοθεί στη δημοσιότητα»

Δείτε το video

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»