Κι άλλη μάνα κηδεύει το παιδί της: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 29χρονο μηχανοδηγό

Ο 29χρονος ήταν μηχανοδηγός και επέβαινε στο μοιραίο τρένο ως επιβάτης αυτή τη φορά και όχι ως επαγγλματίας.

Η κηδεία του σήμερα

Σήμερα Δευτέρα (6/3) θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος καθώς η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το «ύστατο χαίρε» στον 29χρονο Δημήτρη Οικού από την Αλεξανδρούπολη που επέβενε στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη και έχασε τόσο άδικα τη ζωή του .

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής Αλεξανδρούπολης. Τραγικές φιγούρες οι γονείς, η αδερφή και ο αδερφός του 29χρονου που ήρθε από την Ολλανδία που ζει μόνιμα. Όλοι όσοι τον γνωρίζουν είναι σοκαρισμένοι από το βράδυ της Τρίτης και εύχονταν να μην υπάρξει αυτή η τραγική κατάληξη.

Ποιος ήταν ο άτυχος νέος

Ο 29χρονος ήταν μηχανοδηγός και επέβαινε στο μοιραίο τρένο ως επιβάτης. Κατά την εκπαίδευσή του ήταν πολύ χαρούμενος που ακολούθησε τα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα του, αλλά και του θείου του, οι οποίοι ήταν επίσης σιδηροδρομικοί και έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Επισκεπτόταν συχνά το χωριό Μεταξάδες Διδυμοτείχου απ’ όπου κατάγεται η μητέρα του, γνωστή φαρμακοποιός της Αλεξανδρούπολης και συμμετείχε με πολύ διάθεση στις εκδηλώσεις που οργάνωναν τα νέα παιδιά του χωριού και οι σύλλογοί του.

Η αδερφή του νεαρού σιδηροδρομικού, η οποία βρισκόταν στη Λάρισα από την πρώτη ημέρα του τραγικού δυστυχήματος, ενημερώθηκε από τις Αρχές και έδωσε δείγμα DNA για την ταυτοποίηση, η οποία δυστυχώς έγινε καθώς μία από τις 57 σορούς ανήκε στον αδικοχάμενο Δημήτρη.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»