«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα» Ξέσπασε η Ζέτα Δούκα για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

Ζέτα Δούκα δηλώσεις: Για πρώτη φορά η γνωστή ηθοποιός παίρνει θέση για το ζήτημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο τις τελευταίες μέρες. Η υπόθεση του βιασμού της ανήλικης στον Κολωνό από τον φερόμενο ως δράστη που φέρεται να την βίαζε και να την εξέδιδε, έκανε τη Ζέτα Δούκα όπως και πολλούς γονείς και μη γονείς να ξεσπάσουν δημόσια για την άρρωστη κατάσταση.

Ζέτα Δούκα δηλώσεις: Η ανάρτηση της για την υπόθεση στον Κολωνό

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση με τον 53χρονο στον Κολωνό, ο οποίος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε μια 12χρονη. Ο δράστης επί 4 μήνες ασελγούσε στην ανήλικη, με τις Αρχές να εντοπίζουν στο κινητό του πάνω από 200 «υποψήφιους» πελάτες.

Η Ζέτα Δούκα, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τα social media, αναφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στο έγκλημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. «Είναι σημαντικό να γίνονται γνωστά τα στοιχεία των βιαστών/παιδοβιαστών γιατί εκτός του ότι θα βγουν πιθανότατα και άλλα περιστατικά στη φόρα, η κοινωνική απαξία και κατακραυγή μπορεί να λειτουργήσουν και ανασταλτικά για κάποιους μελλοντικούς επίδοξους εγκληματίες. Η κοινωνία πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των 213 επίδοξων παιδοβιαστών του 12χρονου κοριτσιού και σκληρή τιμωρία των τεράτων που την εξέδιδαν και την κακοποιούσαν. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα! Φτάνει πια!!» έγραψε η Ζέτα Δούκα.

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες, την ώρα που η ΕΛΑΣ συνεχίζει σε τρία επίπεδα τις έρευνες για την υπόθεση, εκτιμώντας ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο του άνδρα. Ωστοσό, ζήτησε νέα προθεσμία για την Τετάρτη την οποία και πήρε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που κατηγορείται ότι βίαζε επί 4 μήνες και εξέδιδε 12χρονη από τον Κολωνό. Ο κατηγορούμενος αποχώρησε αμίλητος απο το ανακριτικό γραφείο και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»