Kατεβαίνει για δήμαρχος η Κατερίνα Καινούργιου?

Εμείς ήδη μεταφέραμε τα εκλογικά μας δικαιώματα πίσω στο χωριό!

O Δήμος Βύρωνα ετοιμάζεται να ζήσει στιγμές δόξας και λαμπερές όσο η βαφή για ξανθιά μαλλιά 10.1. Αν βαρέθηκες τους κλασσικούς δημάρχους που δεν κάνουν πολλά και θέλεις να υπάρξει τουλάχιστον ένας δήμος εκεί έξω με άρωμα γυναίκας τότε πρέπει να μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα στον Βύρωνα και να στηρίξεις την Κατερίνα Καινούργιου.

Μπαίνοντας στο facebook είδαμε πως ο πατέρας της ΚατερίναςΔημήτρης Καινούργιος, σκοπεύει να κατεβάσει την κόρη του στις εκλογές και είναι σίγουρος πως η νίκη της θα είναι θριαμβευτική. Και σου έχουμε και αποδείξεις μιας και σε κουβέντα που είχε στο facebook με τον επίσης υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής Παναγιώτη Κονσουλα, έγραψε μεταξύ άλλων:  «Σκέφτομαι να κατεβάσω υποψήφια και ανεξάρτητη την κόρη μου και με την στήριξη των πολιτών και τη δικιά μου, να σαρώσει από την πρώτη Κυριακή με 65%… Καλή Χρονιά!!!!».

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε αν η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίζει τις προθέσεις τους μπαμπά της, αλλά εμείς καλού κακού αρχίσαμε να ετοιμάζουμε αρωματικούς φακέλους για την ημέρα των εκλογών γιατί ένα ψηφοδέλτιο με το όνομα της Κατερίνας δεν είναι ικανό να μπει σε έναν ξενέρωτο λευκό φάκελο.

Φήμες που λένε πως η εκπομπή «Φτιαξε καφέ να στα πω» θα μετονομαστεί από εβδομάδα σε «Σταύρωσε με να στα πω» δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

[marymary.gr]

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα