Κατέρρευσε η Πισπιρίγκου με το άκουσμα του δικαστηρίου: Ζητήθηκε να καθίσει στο εδώλιο για τον θάνατο Μαλένας – Ίριδας

Νέα δεδομένα για την υπόθεση της Πάτρας και την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα, για να δικαστεί και για τους υπόλοιπους θανάτους.

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Θα δικαστεί και για τους άλλους δυο θανάτους

Όπως ανέφεραν, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου δικάζεται για την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, ο εισαγγελέας ζητά από το δικαστικό συμβούλιο να παραπέμψει την 34χρονη μητέρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε ό,τι αφορά στο θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εισαγγελέας ζητά και την παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τον τελικό λόγο τον έχει πάντως το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφανθεί σχετικά με βούλευμά του.

Να τονίσουμε πως στην περίπτωση της Μαλένας και της Ίριδας, το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα αναφέρει ως αιτία θανάτου και στις δύο περιπτώσεις την ασφυξία.

Τέλος, αναφέρεται στις αρχικές γνωματεύσεις από τις ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα και την Αγγελική Τσιόλα ανέφεραν ως αιτίες θανάτου την ηπατική ανεπάρκεια για τη Μαλένα και την αγενεσία φλεβόκομβου για την Ίριδα.

Related posts

Φωτιά τώρα στον Πειραιά – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με τα F35 μπορεί μια νύχτα να βρεθείς στην Άγκυρα και να τα κάνεις γης μαδιάμ»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Η κατάθεση της 34χρονης για το μοιραίο βράδυ του φονικού ξυλοδαρμού στην Αρκαδία