Κατέρρευσε η μάνα του Μάριου Τουρούτσικα :«Εάν είναι άγγελος στον ουρανό, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου»

Η μητέρα του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό παιδί της, έφυγε τόσο ξαφνικά. Μετά την κηδεία, μίλησε στην κάμερα του Star, δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Μητέρα 29χρονου πιλότου: Ο πόνος της μητέρας του πιλότου

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει, στον αέρα. Το αστέρι της ψυχής μου. Τον αγάπησα, μία αγάπη χωρίς όρια. Και θα συνεχίσω να τον αγαπώ και όσο αναπνέω θα τον σκέφτομαι. Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω. Με είχε κάνει πολλές φορές περήφανη. Δεν με είχε στεναχωρήσει ποτέ. Δεν ήθελε να στενοχωρεί τους άλλους. Τους αγαπώ όλους τους πιλότους, τους βλέπω σαν παιδιά μου».

Και συνέχισε: «Του άρεσε η ταχύτητα. Γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές. Από μικρός πιλότος, μόνο αεροπλανάκια, μου έλεγε μη φοβάσαι. Δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου. Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει. Στον αέρα».

Δήλωσε πως της λείπει πολύ και είναι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός αυτό θα εντείνεται: «Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου».

Στην ερώτηση τι θα έκανε εάν γύρναγε ο χρόνος πίσω και πάλι ο Μάριος ήθελε να γίνει Ίκαρος απάντησε: «Θα του έλεγα να κάνει αυτό που αγαπάει».

Τέλος, αναφερόμενη στις μητέρες πιλότων που έχασαν τα παιδιά τους σε αντίστοιχα ατυχήματα, είπε: «Μας ενώνει ο ίδιος πόνος. Να προσέχει ο ένας τον άλλον… Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή, θα κανονίσω».

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα