Κατερίνα Παπουτσάκη: Το νέο ξεκίνημα στο τραγούδι, η μητρότητα και ο εκνευρισμός σε συνέντευξη

Κατεpίνα Παπουτσάκη: Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στην σειρά “Τα καλύτερα μας χρόνια” μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” με αφορμή την πρώτη της συναυλία ως τραγουδίστρια στον «Σταυρό του Νότου», η οποία αντέδρασε σε μια ερώτηση, για τον χαμό που γινόταν κάποτε με το σίριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για πρώτη φορά στο Gazarte Roof Stage, για να μας παρουσιάσει μια συλλογή από τραγούδια που σημαίνουν πολλά για εκείνη. Τραγούδια δικά της, τραγούδια που της φέρνουν στο μυαλό μυρωδιές από τα παλιά αλλά και μελωδίες του σήμερα.
Όλα αυτά «πειραγμένα» με αγάπη και κέφι, από εμπνευσμένους μουσικούς με γούστο, σκέρτσο και φινέτσα!

Κατερίνα Παπούτσακη: Η μητρότητα και ο τρόπος με τον οποίο ηρεμεί

«Είμαι ευθυνόφοβη και μου είναι πιο εύκολο να είμαι κρυμμένη πίσω από ένα ρόλο. Κάνω μαθήματα φωνητικής 23 χρόνια. Είμαι φοβιτσιάρα. Από τη μία είμαι τολμηρή θέλω να κάνω αυτό που θέλω να κάνω και από την άλλη μαζεύομαι. Η μητρότητα είναι δύσκολη για την προσωπικότητά μου σε σχέση με την οργανωτικότητα που χρειάζεται να έχεις. Το χαοτικό μυαλό μου είναι δύσκολο να βάλει σε τάξη δύο παιδιά».

Ερωτηθείσα πως καταφέρνει να ηρεμεί, αποκάλυψε ότι «το καταφέρνω όταν μπαίνω στη θάλασσα και βγάζω κραυγές για να ηρεμώ… Έλεγα όχι στο τραγούδι, γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη έλεγαν “η τηλεοπτική που τραγουδάει”», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.







Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ερώτηση που αποφεύγει και δεν απαντάει ποτέ

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Με το σίριαλ της Αλίκης τους είχε ενοχλήσει πολύ. Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, πάμε παρακάτω. Με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, αλλά όταν κάνεις παιδιά σε αφήνουν ήσυχο. Μου έχουν προτείνει να τραγουδήσω στα μπουζούκια, αλλά θα ένιωθα αμήχανα».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»