Καταρρακωμένη η Άννα Μαρία: Ένα ράκος μετά το θάνατο του βασιλιά Κωσταντίνου-Η θλιβερή καθημερινότητα της

Η είδηση του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δίπλα του βράχος όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκε η αγαπημένη του Άννα Μαρία, που ήταν μαζί 58 χρόνια. Η θλίψη βυθισμένη στο πρόσωπο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια παραμένει στην Αθήνα, καθώς θέλει να βρίσκεται δίπλα στον άντρα της.

Άννα Μαρία: Πως είναι μετά την κηδεία

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Μάρως Κανελλάκη στο T-live, η Άννα Μαρία είναι κλεισμένη στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, στην οδό βασιλίσσης Σοφίας. Οι μόνοι επισκέπτες που δέχεται στην οικία είναι ο γιος της, Νικόλαος και ο Φίλιππος, ο οποίος ταξίδεψε από την Μεγάλη Βρετανία ξανά στην Ελλάδα, ώστε να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Άννα Μαρία αρνείται τις κοσμικές συναναστροφές.

Όπως επεσήμανε ο Ιάσονας Τσόλης, η Άννα Μαρία έχει στενές σχέσεις με τις δύο αδελφές της, πριγκίπισσα Βενεδείκτη και η βασίλισσα Μαργαρίτα και ένα από τα σενάρια θα μπορούσε να είναι ότι θα συνεχίσει να ζει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Δανία.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»