“Κατακραυγή του κόσμου: Μαζεύονται Υπογραφές για την απόλυση της Φαίης Σκορδά”. Ρε Πάμε Καλά;

“Κατακραυγή του κόσμου: Μαζεύονται Υπογραφές για την απόλυση της Φαίης Σκορδά και Σια…”,το δημοσίευμα, που αν διάβαζε ο Παντελής Παντελίδης, θα γελούσε μέχρι δακρύων…

Τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα “άρθρο”- ψηφοφορία, που προτρέπει το Ελληνικό κοινό του διαδικτύου, να σταυρώσει για ακόμη μία φορά ένα δημόσιο πρόσωπο. Καλή φάση ε; Να τη στήσουμε στα 3 μέτρα και να αρχίσουμε να πυροβολούμε ανελέητα με βωμολοχίες, καυστικά σχόλια και απρεπείς χαρακτηρισμούς. Να τη ρίξουμε στο πάτωμα και να αρχίσουμε να δαγκώνουμε τη σάρκα της, σαν λυσσασμένα σκυλιά. Αυτοί είμαστε άραγε; Αυτά είναι τα προβλήματά μας; Δεν είναι αστείο να κρίνουμε τόσο άσχημα, έναν άνθρωπο για μια κακή στιγμή, για μια κακή κουβέντα, για ένα λάθος ενός λεπτού; Στην τελική, αν κάτσουμε λίγο και το καλοσκεφτούμε, αυτό που έκανε η συγκεκριμένη δημοσιογράφος, το κάνουμε εμείς σε αυτή και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

“Δεν φταίμε όμως όλοι εμείς που παρασυρόμαστε. Φταίνε αυτοί που μας ωθούν σε αυτό” έγραψε ένας χρήστης του facebook κάτω από το συγκεκριμένο ποστ. Αυτή η κουβέντα κατά ένα μεγάλο βαθμό είναι σωστή και αληθινή. Πολλοί είναι αυτοί, που δημιουργούν ανάλογα δημοσιεύματα για να κερδίσουν φήμη, χρήματα και traffic στα site τους, ωθώντας το κοινό σε απρεπή σχόλια και πράξεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και εμείς δεν έχουμε μερίδιο ευθύνης. Ο άνθρωπος έχει κρίση, άποψη και μπορεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από κάτι τέτοια “έξυπνα” άρθρα.

Αν ο Παντελής Παντελίδης διάβαζε αυτά τα “άρθρα”, θα γελούσε… Ξέρεις γιατί; Γιατί ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ με αγνή ψυχή, δεν κάθεται να ασχοληθεί με σαχλαμάρες, κουτσομπολιά και λόγια του αέρα, ούτε κάθεται να κράξει και να “σταυρώσει” μία γυναίκα με παιδιά για ένα λάθος της. Ας αφήσουμε λοιπόν όλοι, την ψυχή του να αναπαυθεί και ας μην ασχολούμαστε με πράγματα που πάνω απ’όλα μειώνουν εμάς.

Στην τελική υπάρχει ΑΛΛΟΣ που θα κρίνει αν είμαστε σωστοί ή όχι και ΕΚΕΙΝΟΣ δεν κάνει διακρίσεις…

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα