Κατά τη γνώμη σας θα πρέπει τα παιδιά των προσφύγων να φοιτούν στα ελληνικά σχολεία;

Σε 6.000 μαθητές υπολογίζει το υπουργείο Παιδείας τα παιδιά προσφύγων, που θα εντάξει φέτος στην εκπαιδευτική διαδικασία. Όσα από τα παιδιά αυτά πέρυσι φοίτησαν στις ΔΥΕΠ (Δομές Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων), οι οποίες λειτούργησαν πανελλαδικά, θα ενταχθούν σε τάξεις υποδοχής, που θα λειτουργήσουν στην πρωινή βάρδια σχολικών μονάδων. Μάλιστα οι περισσότερες τάξεις υποδοχής θα ξεκινήσουν τα μαθήματα αμέσως, μετά το πρώτο σχολικό κουδούνι.

Τo tilestwra.com δημιούργησε μια διαδικτυακή δημοσκόπηση σχετικά με το εάν θα πρέπει τα παιδιά των προσφύγων να φοιτούν στα ελληνικά σχολεία. Ο στόχος μας είναι να ακουστούν όλες οι φωνές των ανθρώπων που θέλουν να εκφράσουν ελεύθερα την άποψη τους.

Η δημοσκόπηση είναι ανώνυμη και οι ψήφοι μετρούνται μόνο μια φορά. Μπορείτε να εκφράσετε την γνώμη σας επώνυμα στα σχόλια από κάτω. Η δημοσκόπηση θα προωθηθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του ελληνικού facebook για ένα μήνα, ώστε να συγκεντρωθούν όσες περισσότερες ψήφοι είναι δυνατόν.

Αφήστε την ψήφο σας:

<a href=»http://polldaddy.com/poll/9643007/»>Κατά τη γνώμη σας θα πρέπει τα παιδιά των προσφύγων να φοιτούν στα ελληνικά σχολεία;</a>

Πηγή

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα