Καρφιά Παπαδάκη για Πορτοσάλτε: Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, λες “ας κόψει το λαιμό του ο φτωχός”

Καρφιά πέταξε ο παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης στον Άρη Πορτοσάλτε, για τις δηλώσεις του με την οποία τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε για βολεμένες τσέπες που δεν τον νοιάζουν τί θα κάνει ο φτωχός με το σπίτι του.

Άρης Πορτοσάλτες: Τι εξόργισε τον παρουσιαστή

Η χθεσινή δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε, με την οποία τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, προκάλεσε αρκετό ντόρο στα social media.

Από την στιγμή που συνοδεύτηκε με την προειδοποίηση πως αν σταματήσουν, θα σταματήσει και αυτός να πληρώνει τις δόσεις του στην Εθνική Τράπεζα.

Παπαδάκης: «Με βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών»

Στα όσα είπε λοιπόν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, απάντησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο καρφί ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Πέμπτης από τον ΑΝΤ1.

“Αμα έχεις βολεμένη την τσέπη…”, είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για τον Άρη Πορτοσάλτε

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που άνθρωποι που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Όπως ακούσω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Αμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες είμαι υπέρ των πλειστηριασμών και λες “δεν πα να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”»

Παπαδάκης: «Με βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών»

Εκείνη την ώρα η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν όντως υπάρχει τέτοιος, με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «βεβαίως, συνάδελφός μας».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα