«Κάποιοι από εσάς δεν σεβαστήκατε τον πόνο μας»: Το μήνυμα του αδελφού της Αθηνάς που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στα Τέμπη για τους συγγενείς των θυμάτων που έχουν μείνει πίσω και παλεύουν με τα αναπάντητα γιατί τους.

Η 34χρονη Αθηνά

Θρήνος, πόνος και οργή είναι τα συναισθήματα που επικρατούν σε όσους έχασαν τους ανθρώπους τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η πλειοψηφία των νεκρών ήταν άτομα νεαρής ηλικίας, φοιτητές που επέστρεφαν στο τόπο σπουδών τους, στους φίλους τους, στους συντρόφους τους. Και οι τραγικές και σπαρακτικές ιστορίες και αφηγήσεις για όσα έζησαν οι συγγενείς και φίλοι των θυμάτων φτάνουν συνεχώς στην δημοσιότητα. Ο αδελφός της Αθηνάς Κατσάρα μίλησε για την αδικοχαμένη του αδερφή και συγκλονίζει με όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα έχασε τη ζωή της στο φονικό τρένο των Τεμπών αφήνοντας πίσω τον σύζυγο και τον 2χρονο γιο τους. Ο αδελφός της, Βασίλης Κατσάρας, μιλώντας για την τραγωδία που βιώνει η οικογένειά του μας συγκίνησε.

Συγκλονίζουν οι συγγενείς της

«Ο σύζυγός της, που ήταν μαζί της στο τρένο, το έμαθε την ημέρα της κηδείας. Είναι δύσκολο που βγήκα να μιλήσω, όσο αναφέρεται η αδελφή μου είναι ακόμα χειρότερο. Θέλω μόνο να συνεχίσετε εσείς οι δημοσιογράφοι, όσο κι αν κάποιοι από εσάς δεν σεβαστήκατε τον πόνο μας, αφού έχετε αυτήν τη δύναμη. Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία, την τιμωρία την έχουμε εμείς. Η μάνα μου, ο πατέρας μου, ο γαμπρός μου…» εξομολογήθηκε.

«Δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης, ο μηχανοδηγός, είναι πολλοί αυτοί που φταίνε. Να ανάβετε ένα κεράκι στα θύματα αυτά» πρόσθεσε.

Η Αθηνά Κατσάρα βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχία μαζί με τον άνδρα της ζωής της, ο οποίος έκανε μία ανάρτηση που «ράγισε» καρδιές.

Ο αδερφός της άτυχης Αθηνάς Κατσάρα που ήταν στο τρένο, την ώρα που ζητάει να φύγουν να φύγουν τα κόμματα για να συνεχιστεί το το συλλαλητήριο.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα