«Κάποια στιγμή θα συναντήσω το παιδί μου»: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 19χρονου που “έσβησε” στην άσφαλτο

Στη κάμερα του TLIVE, μίλησε ο πατέρας του άτυχου 19χρονου Τάσου, οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, χθες Κυριακή 19/2, στα Χανιά. Η κηδεία του αναμένεται να γίνει στις 3 το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας Δημήτριος: «Αυτό που αισθάνομαι εγώ αυτή τη στιγμή είναι ότι κάποια στιγμή θα συναντήσω το παιδί μου» .

Κρήτη: Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του 19χρονου

Αθλητής πρότυπο, μέλος των ειδικών δυνάμεων και με πάθος με την ταχύτητα, ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά από διασκέδαση.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Αναστάσιος είναι κομμάτι της ψυχής μου. Έφυγε ένα κομμάτι της ψυχής μου, πήγε με τον δημιουργό, τον Χριστό και από κει και ύστερα, Εκείνος είναι που θα μας ενώσει και πάλι στο μέλλον, όποτε εκείνος θέλει».

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Θέλω να πω στους γονείς που βρίσκονται στη θέση τη δική μου, να έχουν πίστη, πίστη στον Χριστό. Ο Χριστός είναι εκείνος που απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων και τους κάνει να αισθάνονται λίγο καλύτερα… Εγώ είμαι πιο αισιόδοξος ότι κάποια μέρα θα το συναντήσω (το παιδί μου).

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»