«Κανένας πολιτικός δεν είναι ευπρόσδεκτος»: H ανακοίνωση των κατοίκων χωριού στη Λάρισα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Η τραγωδία στα Τέμπη, έχει ξεσηκώσει το πανελλήνιο κατά της κυβέρνησης, κι όπως φαίνεται ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Αυτό φαίνεται να συνέβη και στο χωριό Βερδικούσια Ελασσόνας.

Οι κάτοικοι του χωριού Βερδικούσια Ελασσόνας προχώρησαν σε μια ανακοίνωση που δεν την έχουμε συνηθίσει, καθώς ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν να τους επισκεφθεί κανένας πολιτικός είτε πολιτευμένος. Κανένας πολιτικός δεν είναι ευπρόσδεκτος στο χωριό τους.

Βερδικούσια Ελασσόνας: Κανένας πολιτικός δεν είναι ευπρόσδεκτος

Κανέναν πολιτικό δεν θα δεχτούν στο χωριό τους οι κάτοικοι στα Βερδικούσια Ελασσόνας, σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα με σκοπό να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την τραγωδία των Τεμπών.

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωσή τους, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελευθερία, οι 33 κάτοικοι του ορεινού χωριού εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων, και στη συνέχεια γνωστοποιούν την απόφασή τους.

«Το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών θα είχε αποφευχθεί αν οι αρμόδιοι έκαναν ως όφειλαν τα έργα για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Απέδειξαν περίτρανα την ανευθυνότητα, την ανικανότητα και την αναξιοπιστία όσων επί δεκαετίες κυβέρνησαν και διοίκησαν την Ελλάδα μας. Για τον λόγο αυτόν και ενόψει εθνικών εκλογών δεν επιθυμούμε επίσκεψη κανενός βουλευτή, κανενός πολιτευτή. Φτάνει πια. Για εμάς είναι ανεπιθύμητοι.

Η στάση μας αφορά αποκλειστικά την εγκληματική ανευθυνότητα που έδειξαν και στοίχισε τη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας. Ελπίζουμε η κίνησή μας αυτή να βρει μιμητές και να την ακολουθήσουν και άλλοι σε όλη τη χώρα».

Δύο από τους κατοίκους της Βερδικούσιας που συνυπογράφουν τη δημόσια ανοιχτή επιστολή, οι Κ. Τσέτσιλας και Γ. Τζάρτζας,

Μίλησαν στην εφημερίδα «Ελευθερία» και εξήγησαν το σκεπτικό της απόφασής τους:«Το ατύχημα μας συντάραξε, μας ξύπνησε. Φτάνει πια. Να μην πατήσει κανείς τους στο χωριό μας. Τρώνε λεφτά και δεν κάνουνε τίποτα. Τελειώσαμε με τα «Θα» τους. Είναι ανεύθυνοι και πρέπει να καταλάβουν ότι ο λαός ξύπνησε» υποστηρίζουν. Όπως λένε, την απόφαση την πήραν από κοινού, στις συναντήσεις που έχουν τις τελευταίες ημέρες στην πλατεία και όπως ισχυρίζονται υπάρχουν πολλοί ακόμη που θέλουν να βάλουν την υπογραφή τους στο συγκεκριμένο κείμενο. «Η στάση μας αφορά αποκλειστικά την εγκληματική ανευθυνότητα που έδειξαν και στοίχισε τη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας. Ελπίζουμε η κίνησή μας αυτή να βρει μιμητές και να την ακολουθήσουν και άλλοι σε όλη τη χώρα» σημειώνουν.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα