Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει: Μαθεύτηκε η αιτία θανάτου του 20χρονου εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 20χρονος εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τόσο εκείνος όσο και η κόρη του βρίσκονται σε βαρύ πένθος.

Έτσι πέθανε ο γιος μου

Το άψυχο σώμα του Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ βρέθηκε σε μια καρέκλα δίπλα σε λευκή σκόνη σε διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, ενώ τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.
Ωστόσο η μητέρα του άτυχου 20χρονου, Ντρένα Ντε Νίρο, ισχυρίστηκε στο Instagram ότι κάποιος πούλησε στον γιο της, νοθευμένα ναρκωτικά.

«Κάποιος του πούλησε χάπια που είχαν φαιντανύλη, παρότι το γνώριζε», απάντησε η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε σχόλιο που τη ρωτούσε πώς πέθανε ο γιος της.

Τι είναι η φαιντανύλη;

Η φαιντανύλη είναι ένα συνθετικό οπιοειδές, πενήντα φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη. Ως συνταγογραφούμενο φάρμακο, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του έντονου πόνου, με τρόπο παρόμοιο με τη μορφίνη.

Η φαιντανύλη που διακινείται παράνομα, συνήθως παρασκευάζεται μέσα σε εργαστήρια και πωλείται με τη μορφή σκόνης και όχι σε χάπια, όπως η φαρμακευτική φαιντανύλη.

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό