Κάνει το γύρο του Διαδικτύου: Ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού είπε για τον ύποπτο αυτό που όλοι σκέφτονται

Ο συγκάτοικος του 32χρονου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση, μίλησε για το μοιραίο βράδυ και τον Μπαγκλαντεσιανο.

Το χρονικό της μαρτυρίας του

Αναφέρει πως όταν γύρισε από τη δουλειά του τους βρήκε να κάθονται στο τραπέζι της κουζίνας και να πίνουν κρασί. «Όταν τον ρώτησα ποια είναι αυτή είπε ότι ”είναι μία φίλη, κάνουμε λίγο παρέα και θα φύγουμε”».

Οι δυο τους, σύμφωνα με τον συγκάτοικο έκατσαν σπίτι περίπου 30 λεπτά, εκ των οποίων τα μισά ήταν μέσα στο τραπέζι της κουζίνας και τα άλλα μισά έξω από το σπίτι.

Ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο αν παρατήρησε κάτι περίεργο ή ερωτικές κινήσεις δήλωσε ότι «Δεν είδα ερωτικές κινήσεις προς την κοπέλα», ενώ πρόσθεσε ότι «Ήταν σε κατάσταση μέθης, παραπατούσε».

Ακολούθως η 27χρονη ανέβηκε στο μηχανάκι και έφυγαν.

Μάλιστα, ο συγκάτοικος είπε ότι το κρεβάτι του 32χρονου στη 01:00 το ξημέρωμα ήταν άδειο ενώ στις 06:30 που ξύπνησε «Τον είδα να κοιμάται με τα ρούχα».

Χαρακτηριστικό είναι, δε, το γεγονός ότι ο συγκάτοικος έπαιρνε τηλέφωνο τον 32χρονο αλλά ήταν κλειστό. Αναφορικά με τα χόρτα και τα άχυρα που είδε στην κουζίνα ο 32χρονος ανέφερε ότι ήταν στα χωράφια για εργασίες.

«Δεν μου είχε πει ότι θα φύγει για Ιταλία», δήλωσε ο συγκάτοικος, και παράλληλα, δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος που βρίσκει τα χρήματα ενώ δε δούλευε.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα