Καμμένος: «Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ – Εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή»

«Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ και οι ΑΝΕΛ» είπε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του στον ιστότοπο militaire.gr. 

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση αναφορικά με το εάν έχουν διαρραγεί οι δεσμοί του με το κόμμα από το οποίο προέρχεται, ο Υπουργός Άμυνας, απάντησε: «Εμείς εκφράζουμε τις αρχές του Κώστα Καραμανλή και της κοινωνικής κεντροδεξιάς» και στη συνέχεια επιτέθηκε κατά του Αδωνι Γεωργιάδη και του ΚΙΝΑΛ: «Αυτοί τα βρήκαν μεταξύ τους για να καλύψουν τις απάτες τους. Αυτό είναι το μεγάλο λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που στηρίζεται σε αυτούς που υβρίζαν και τον ίδιο και τον Καραμανλή».

Σχετικά με τα αναδρομικά των ενστόλων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε: «Επιστρέφουμε στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, τα κλεμμένα, γιατί τα πήραν από την τσέπη τους» και πρόσθεσε ότι η καταβολή τους θα αρχίσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

Τέλος, μίλησε σχετικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και κατηγόρησε τον Ζάεφ και Ντιμιτρόφ πως προκαλούν τους Έλληνες με τις δηλώσεις τις οποίες κάνουν  και αναφέρθηκε στη θέληση των ΗΠΑ να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ισχυριζόμενος πως “πρέπει να καταλάβουν τα Σκόπια ότι δεν είναι η “περιζήτητη νύφη” . “Μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν κατέβει ακόμη για να πείσουν τους Σκοπιανούς να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών στο δημοψήφισμα”.

Πηγή

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα