«Καλός πολίτης» του φώναζαν: Έτοιμος να υπηρετήσει την πατρίδα ο Κασσελάκης – Έφτασε στο στρατόπεδο

Στη Θήβα, όπου θα υπηρετήσει τη θητεία του ως απόδημος για 15 ημέρες, έφτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης που στις 4 το απόγευμα θα παρουσιαστεί στο στρατό, έφτασε το μεσημέρι στη Θήβα, όπου τον περίμεναν δημοσιογράφοι με τις κάμερες. «Καλός πολίτης», του φώναζαν.

Πριν μπει στο στρατόπεδο, ο ίδιος θα περιηγηθεί στην πόλη, όπου θα δώσει και μία σύντομη ομιλία στην πλατεία.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της άφιξής του στη Θήβα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε αμέσως σε κατάστημα οπτικών της πόλης, για να αγοράσει… φακούς επαφής.

Χαμογελαστός, ευδιάθετος και με χαλαρή διάθεση ο κ. Κασσελάκης έβγαλε selfies με μαθητές, ενώ είχε και μία μικρή, γλυκιά συνομιλία με έναν μικρό φίλο.

Το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τουρνέ στο κανάλι του ΑΝΤ1. Παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη και στη συνέχεια έκανε και μία μίνι εμφάνιση από και το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα αγκαλιά με τη «Φούσκα», το σκυλάκι του παρουσιαστή.

Κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν οι κάλτσες που φορούσε, καθώς είχαν πάνω σχέδια με αστακούς.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»