Καλό ταξίδι αγγελούδι: «Νικήθηκε» δυστυχώς από την ασθένεια ο 11χρονος Λάμπρος

Η τραγική είδηση της ημέρας ήρθε από τον 11χρονο “μαχητή” με τη σπάνια ασθένεια που μας είχε συγκλονίσει με το χαμόγελο και τη δύναμη ψυχής του.  Ο 11χρονος έφηβος “έσβησε” μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε μαζί με τους γονείς του. Οι ίδιοι έκαναν γνωστή την είδηση του θανάτου του στον λογαριασμό τους στα social media.

Την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτηση τους στο facebook οι γονείς του Λάμπρου οι οποίοι μεταξύ άλλων αναφέρουν «Ένας μαχητής της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες».
Υπενθυμίζεται ότι ο 11χρονος, ο οποίος έπασχε από τη σπάνια ασθένεια Kaposi Lymphangiomatosis, βρισκόταν σε νοσοκομείο στο Ισραήλ, όπου δεχόταν θεραπεία.

Οσα αναφέρουν οι γονείς του Λάμπρου

Ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια.

Ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός.

Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης.

Ένας μαχητής της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες.

Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν.

Καλό ταξίδι Αγγελε μας.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»