«Ήθελα να το μάθει όλη η Ελλάδα»: Η γιατρός του 20χρονου Ανδρέα που έσωσε δεκάδες συνανθρώπους του εξομολογείται

Η Έρη Τζιαστούδη, η γιατρός που έκανε γνωστό ότι ο 20χρονος Ανδρέας έσωσε δεκάδες συνανθρώπους του στα Τέμπη, μιλάει για τη γνωριμία τους.

Όσα είπε για τον 20χρονο

Η γιατρός που φρόντισε κάποιους από τους τραυματίες της σύγκρουσης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες, συλλυπητήρια Ελλάδα. Βρέθηκα σε εκείνο το σημείο στην κλινική που ήταν ο Ανδρέας γιατί πήγα για άλλο λόγο. Στον διάδρομο, όταν έφευγα, ένα κορίτσι με ρώτησε πότε παίρνει εξιτήριο. Τότε ξεκίνησε να μας διηγείται πώς βίωσε τη σύγκρουση. Στη συνέχεια, μας είπε, έτσι όπως τη ρωτούσαμε, ότι δεν θα πρέπει να μιλήσουμε μαζί της αλλά με τον Ανδρέα που είναι μέσα στον θάλαμο. Αυτός είναι ο ήρωας που έσωσε 10 παιδιά, αγόρια και κορίτσια.Έτσι μίλησα με τον Ανδρέα. Και μέσα στη στενοχώρια, ένιωσα μία χαρά γιατί είδα ένα παιδί που ήταν σχεδόν αλώβητο, δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο τραυματισμό. Έτσι όπως μου τα είπε, ότι έσωσε 10 παιδιά, ότι έσπασε το ραγισμένο τζάμι, ότι κατάφερε να βοηθήσει τα κορίτσια… Μέσα σε αυτόν τον πόνο και τη μαυρίλα που βιώνουμε όλοι, όπως εγώ ένιωσα μέσα μου μία ελπίδα, ήθελα να το μάθει όλη η Ελλάδα. Ότι υπάρχουν παιδιά σαν τον Ανδρέα».

«Η νέα γενιά των Ελλήνων δεν είναι όλοι με τα κινητά όπως λένε. Έχουν άλλα πράγματα να μας προσφέρουν» πρόσθεσε η γιατρός.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»