«Ήταν ένας ήρωας»: Σπαράζουν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον υπαξιωματικό Γ. Βούλγαρη που σκοτώθηκε στη Λιβύη

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Καρδίτσα έπειτα από τον χαμό του 27χρονου αρχιλοχία Γιώργου Βούλγαρη, ο οποίος σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο στη Λιβύη, όπου την περασμένη Κυριακή (17.09.2023) έχασαν τη ζωή τους άλλες δύο στρατιωτικοί και δύο διερμηνείς. Όλοι ήταν μέλη της ελληνικής αποστολής, που θα προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel.

Το τελευταίο αντίο στον 27χρονο αρχιλοχία

Το απόλυτο δράμα βιώνει η οικογένεια του Φιλίππου και της Άντζελας-Μοίρας, των παιδιών του πρόεδρου της ελληνικής κοινότητας που βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο στη Λιβύη, όπως και τρια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον Γιώργο Βούλγαρη. Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου Καρδίτσας, τόπος καταγωγής του 27χρονου, στον οποίο απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη, με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και κατόπιν απόφασης του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσεων Στρατού Ξηράς.

Θεία του Γιώργου Βούλγαρη, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha είπε πως «ήταν ένα υπέροχο παιδί, το καλύτερο. Αγαπούσε την οικογένεια του και την πατρίδα. Ένας ήρωας. Ταξίδευε συχνά, πήγαινε σε αποστολές. Μέχρι τώρα ήταν ευχαριστημένος, αλλά κάπου είχε κουραστεί και ήθελε να σταματήσει».

Δείτε το video

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα