«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, δεν προκάλεσε ποτέ»: Στα μαύρα η Ελευσίνα για τον 19χρονο Μιχάλη Κατσουρή

Πανελλήνια θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη χώρα ο άδικος θάνατος του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το «γιατί» να «κυριαρχεί» στα χείλη κατοίκων της Ελευσίνας που γνώριζαν τον αδικοχαμένο νέο αλλά και την οικογένειά του.

Η Τρίτη (08/08), ήταν ημέρα γιορτής για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ επέστρεφε στο Τσάμπιονς Λιγκ και η πόλη είχε στολιστεί στα «κιτρινόμαυρα» για να τιμήσει τους νταμπλούχους του Ματίας Αλμέιδα.

Η Ελευσίνα πενθεί

Το βράδυ της 7ης προς 8η Αυγούστου, ωστόσο, η νύχτα «βάφτηκε» με κόκκινο με το αίμα του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που ταξίδεψαν τα μισά (!) Βαλκάνια με πούλμαν για να φθάσουν στην Αθήνα.

Θρήνος και οργή επικρατούν στη γειτονιά όπου έμενε ο άτυχος νέος, στην Ελευσίνα, με κατοίκους της περιοχής που γνώριζαν τον αδικοχαμένο νέο αλλά και την οικογένειά του, να κάνουν λόγο για «ένα πολύ καλό παιδί, το οποίο δεν προκάλεσε ποτέ».

«Τον ήξερε και ο πατέρας μου, αλλά και πολλά παιδιά. Ήταν γνωστός και καλό παιδί. Δεν προκαλούσε, δεν έκανε φασαρίες, τίποτα. Ήταν ένα ήσυχο παλικάρι, γνωριζόμασταν και με τη μητέρα του. Αγαπούσε την ομάδα, πήγαινε στο γήπεδο μονάχα για την ομάδα και τους παίκτες. Δεν είχαμε ακούσει ποτέ να δημιουργεί θέμα ή να έχει λάβει μέρος κάπου.

Ήταν ένα καλό παιδί της πόλης, είχε μία αγάπη, την ΑΕΚ. Πήγε απλώς να δει την ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ, δεν πήγε να κάνει κάτι. Όπως και με τον Άλκη. Συνέχεια μαχαιρώματα, τσακωμοί. Από τη στιγμή που ήξεραν ότι θα έρθουν αυτοί (σ.σ. οι χούλιγκαν), έπρεπε να πάρουν μέτρα. Όμως, δεν τα πήραν και έγινε αυτό που έγινε, δυστυχώς», τόνισαν, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα