“Ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα”: Στο πλευρό του 31χρονου αστυνομικού η οικογένειά του, όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα

Ο παππούς του αστυνομικού που δέχθηκε επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη μίλησε με συγκίνηση για την κατάσταση του εγγονού του. «Πήγαιναν όλα καλά ώσπου ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα», είπε, περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης. Ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

«Καλό παιδί, έφυγε από το Λύκειο πήγε έδωσε στη σχολή, πέρασε στη σχολή κατευθείαν, πήγε στα ΜΑΤ στην Αθήνα. Από την Αθήνα εκεί πέρα πήγαιναν όλα καλά, ώσπου ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα και τον χτύπησαν», δήλωσε στο MEGA ο παππούς του αστυνομικού.

Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν:

Σημειώνεται πως το πρωί του Σαββάτου (09.12.23), εκδόθηκε και το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του άτυχου αστυνομικού.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα