«Ήμουν νέα δεν μπορούσα να μιλήσω»: Νέα καταγγελία για Πέτρο Φιλιππίδη!

Πρωταγωνίστρια του «Ευτυχισμένοι Μαζί» σε νέα καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη!

Πέτρος Φιλιππίδης: Έχει ανοίξει ο ασκός του αιόλου για τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη. Η Ιωάννα Πηλιχού, η πρωταγωνίστρια ηθοποιός από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» μίλησε για όσα πέρασε από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η νεαρή ηθοποιός είναι γνωστό πως δεν διστάζει ποτέ να τοποθετηθεί για οποιοδήποτε θέμα της επικαιρότητας.

Ιωάννα Πηλιχού: Η προσωπική της εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο του σήριαλ «Η τούρτα της μαμάς» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, «Καλύτερα δεν γίνεται».

Η ηθοποιός που ξεχώρισε στο «Ευτυχισμένοι μαζί», μίλησε χωρίς φόβο, αλλά με μεγάλη ένταση για την υπόθεση Φιλιππίδη. Τοποθετήθηκε και για τα σχόλια που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον προφυλακισμένο ηθοποιό:

«Μπορώ να πω πως διαφωνώ με ό,τι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ.

Μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί. Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων. Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο.

Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ και άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα