Ηλικιωμένο ζευγάρι πιάστηκε με 60 κιλά μαριχουάνα που σχεδίαζε να μοιράσει σαν χριστουγεννιάτικα δώρα

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο York της Nebraska, οι αστυνομικοί της βάρδιας παρατήρησαν τυχαία ένα φορτηγάκι να κινείται σεδόν στο αντίθετο ρεύμα και να μην σταματάει στα σήματα οδικής κυκλοφορίας. Αμέσως το ακολούθησαν κι έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Όταν πλησίασαν είδαν πως ο οδηγός και η συνεπιβάτης του ήταν δύο ηλικιωμένοι. Ο 80χρονος  Patrick Jiron και η 83χρονη σύζυγός του Barbara Jiron. Το ηλικιωμένο ζευγάρι είπε στους αξιωματικούς ότι ήταν στο δρόμο για το Βερμόντ από το σπίτι τους στο Clearlake Oaks της Καλιφόρνια. Οι αστυνομικοί έκαναν όλους τους καθιερωμένους τυπικούς ελέγχους, όταν μια έντονη μυρωδιά τους κίνησε την περιέργεια.

Η συγκεκριμένη οσμή τους ήταν γνώριμη και τους παρέπεμπε σε ακατέργαστη μαριχουάνα. Έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο φορτηγάκι κι ανακάλυψαν  60 κιλά μαριχουάνας, κρυμμένα σε μία κρύπτη στο πίσω μέρος του φορτηγού. Η μαριχουάνα ήταν υψηλής ποιότητας και μια πρώτη εκτίμηση της αξίας της αγγίζει τα 336.000 δολάρια.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είπε στους αστυνομικούς ότι προόριζαν τη μαριχουάνα και θα τη μοίραζαν ως χριστουγεννιάτικα δώρα.

Οι δύο ηλικιωμένοι τέθηκαν υπό κράτηση με την κατηγορία της κατοχής μαριχουάνας με πρόθεση να την παραδώσει και χωρίς τη φορολογική σφραγίδα φαρμάκου, δηλαδή για μη ιατρική χρήση, αλλά παράνομα.

Ο Patrick Jiron αντιμετώπισε την κατηγορία των κακουργημάτων, ενώ η σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους.

διαφορετικό

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»