Ιερέας βουντού μαχαίρωσε κουτάβι 50 φορές και το παράτησε να πεθάνει μέσα σε μια βαλίτσα

Ιερέας βουντού μαχαίρωσε κουτάβι 50 φορές και το παράτησε να πεθάνει μέσα σε μια βαλίτσα

  • Οι αρχές πιστεύουν ότι ο 31χρονος Brendan Evans, μαχαίρωσε το  όμορφο pit bull, τον Ollie  περισσότερες από 50 φορές και τον άφησε νεκρό μέσα σε μια βαλίτσα
  • Ο Ollie επέζησε για δύο ημέρες πριν να υποκύψει τελικά στα τραύματά του τον Οκτώβριο
  • Η αστυνομία ανακάλυψε αρκετούς αποκεφαλισμένους αρουραίους κι ένα ζευγάρι κομμένες πατούσες γάτας κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα του Evans
  • Ο Evans δήλωσε στην αστυνομία ότι ασχολείται με τις πρακτικές μιας θρησκείας, της Afro Caribbean και ισχυρίζεται ότι είναι «ιερέας βουντού»
  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο Σερίφης είπε ότι ο 31χρονος Brendan Evans (εικόνα), συνελήφθη και κατηγορείται για βία κατά των ζώων

Ο 31χρονος άνδρας από την Φλόριντα των Η.Π.Α.  συνελήφθη επειδή τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι ένα κουτάβι pit bull και το άφησε μέσα σε μια βαλίτσα.

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δήλωσε ότι ο 31χρονος Evans θα παραμείνει υπό κράτηση, παρ’ ότι κατέβαλε εγγύηση ύψους 85.000 ευρώ και για άλλες αξιόποινες πράξεις του.

Συγκεκριμένα, στις 10 Οκτωβρίου στο Χόλιγουντ της Φλόριντα, η αστυνομία άκουσε το κλάμα ενός σκύλου σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Πλησιάζοντας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι προερχόταν από μία μπλε βαλίτσα.

Την άνοιξαν και στο εσωτερικό της βρήκαν έκπληκτοι ένα σκυλάκι μέσα σε μια μικρή λίμνη αίματος. Το άτυχο pit bull ήταν μαχαιρωμένο και είχε ξυλοκοπηθεί βάναυσα. Υπέστη πάνω από 50 βαθιές μαχαιριές στο κεφάλι και στο σώμα του.

Αμέσως πήραν τον σκύλο και τον πήγαν σε ένα νοσοκομείο ζώων για να σωθεί. Του έδωσαν το όνομα Ollie.Ο άτυχος σκύλος υπέκυψε στα τραύματά του και πέθανε όσο βρισκόταν στην κτηνιατρική φροντίδα.

«Όταν πέθανε, όλοι μας κλαίγαμε», δήλωσε η εκπρόσωπος του κτηνιατρικού κέντρουVCA Hollywood Animal Hospital,  Linda Ream.

Ένας από τους γιατρούς του κουταβιού pit bull, το ονόμασε Ollie. Το σκυλάκι χτυπήθηκε και μαχαιρώθηκε κι έπειτα βρέθηκε σε μια βαλίτσα στις 10 Οκτωβρίου

Ο Ollie βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο μέσα σε μια μπλε βαλίτσα, στο Χόλιγουντ της Φλόριντα των Η.Π.Α.

«Οι γιατροί δούλεψαν σκληρά για να δώσουν στον Ollie την ευκαιρία να ζήσει και να μείνει κοντά μας.» Η ιστορία  κέντρισε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, αφού δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο η αγριότητα  που υπέστη ο Ollie.  Οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων, ιδιαίτερα εξοργισμένοι, συγκέντρωσαν χρήματα για τη θεραπεία του τραυματισμένου σκύλου.

Η ιστορία  κέντρισε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, αφού δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο η αγριότητα  που υπέστη ο Ollie. 

Η Sarah Anne Mourer, δικηγόρος υπεράσπισης του Evans, δήλωσε ότι υψηλή εγγύηση που κατέβαλε ο Evans, δεν την εξέπληξε δεδομένου ότι η ευαισθητοποίηση του κοινού από αυτή την υπόθεση, ήταν μεγάλη.

«Προφανώς, η υπόθεση πήρε πολλή δημοσιότητα και ο δικαστής επηρεάστηκε από αυτό κι έτσι έθεσε μια υψηλή εγγύηση για να δηλώσει έτσι πόσο αποτρόπαια ήταν αυτή η πράξη», είπε η Mourer. Στη Φλόριντα, η βιαιότητα κατά των ζώων είναι κακούργημα τρίτου βαθμού. Αν καταδικαστεί ο Evans, τότε θα έρθει αντιμέτωπος με πέντε χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο 8.500 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του Evans στις 14 Νοεμβρίου, η αστυνομία ανακάλυψε αρκετά ακρωτηριασμένα ζώα, όπως αποκεφαλισμένους αρουραίους που είχε βάλει στην κατάψυξη κι ένα ζευγάρι κομμένες πατούσες γάτας.   

Η αστυνομία είπε ότι ο Evans, για μία άλλη υπόθεση είχε τεθεί υπό αστυνομική επιτήρηση, την οποία και παραβίασε. Γι’ αυτό το λόγο θα παραμείνει σε επιτήρηση παρά το γεγονός ότι κατέβαλε την εγγύηση των 85.000 ευρώ.

Ο Evans δήλωσε στην αστυνομία ότι ασχολείται με τις πρακτικές μιας θρησκείας, της Afro Caribbean και ισχυρίζεται ότι είναι «ιερέας βουντού»

Η αστυνομία ανακάλυψε αρκετούς αποκεφαλισμένους αρουραίους κι ένα ζευγάρι κομμένες πατούσες γάτας κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα του Evans

Οι αρχές δήλωσαν επίσης ότι βρήκαν μαχαίρια μέσα στο αίμα, γούνα ζώων σε διάφορα δωμάτια κι ένα μαχαίρι 45 εκατοστών.

Η αστυνομία δήλωσε ότι βρήκαν επίσης αρκετές σημειώσεις στο διαμέρισμα του Evans, με μία από αυτές να λέει: «Κάντε ολόκληρη την έρευνα για το pit bull να τελειώσει γρήγορα. Επιστρέψτε όλες τις κατάρες που έχουν πέσει στον Brendan, στον αποστολέα τους. Σώστε την ψυχή του Brendan. ”

Όταν ο σερίφης της περιφέρειας Broward κατηγόρησε τον Evans την Τετάρτη, εκείνος ήταν ήδη υπό  αστυνομική κράτηση αφού συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα για παράβαση των όρων της επιτήρησής του, που προέκυψαν από ληστείες τραπεζών το 2015 στην κομητεία Hernando.

«Δε θα ανεχθούμε καμία μορφή σκληρότητας ή βίας στα ζώα της πόλη μας», δήλωσε ο αστυνομικός Chris O’Brien την Τετάρτη. «Κάθε περίπτωση βίας σε ζώα που θα αναφέρεται, είτε πρόκειται για σωματική κακοποίηση είτε για παραμέληση, είναι ανησυχητική. Η συγκεκριμένη περίπτωση του Evans είναι ιδιαίτερα θλιβερή».


διαφορετικό

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»