Είχε προαναγγείλει τον θάνατό της η 33χρονη – Η τελευταία ανάρτηση και οι φωτογραφίες της (εικόνες)

Φίλη «νονού» της νύχτας η 33χρονη δικηγόρος

Θεωρήθηκε ύποπτη για δολοφονίες τρανταχτών ονομάτων

Είχαν επιχειρήσει να τη δολοφονήσουν και στο παρελθόν όταν ήταν έγκυος

Λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της μέσα στο σπίτι της στην Κηφισιά, η 33χρονη δικηγόρος, ανέβασε στο Ίνσταγκραμ εικόνα με πολλούς αποδέκτες, η οποία περιέγραφε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

«Ο κόσμος λοιπόν χωρίζεται σε δυο κατηγορίες καρατσεκαρισμένο. Σε αυτούς που έχουν πρόβλημα και σε αυτούς που είναι πρόβλημα. Αυτοί που είναι πρόβλημα συνήθως ακουμπάνε σε κάποιους άλλους που στην συνέχεια έχουν πρόβλημα απο αυτους που είναι πρόβλημα. Όταν όμως αυτοί που έχουν πρόβλημα παρατρομάξουνε και ψιλοαδειάσουν αυτους που είναι πρόβλημα, τότε αυτοί που είναι πρόβλημα, δεν είναι πια πρόβλημα αλλά είναι άνθρωποι που έχουνε πρόβλημα. Και κάπως έτσι έρχεται η ζωή στα ίσια της πολεμόχαρη φυλή μου!!», έγραφε συγκεκριμένα η εικόνα ενώ η 33χρονη έγραφε στη λεζάντα «είναι το λεγόμενο… Από Σήμερα έχεις «πρόβλημα».

Την 1η Ιουνίου του περασμένου καλοκαιριού η 33χρονη είχε ανεβάσει μια άλλη φωτογραφία με μια γυναίκα που της μοιάζει και κάνει σκοποβολή. Έγραφε: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα. Μετά τα ψέμματα. Και στο τέλος οι σφαίρες. Έτσι θα πω καλό μήνα».

Με δύο όπλα εκτέλεσαν την 33χρονη δικηγόρο

Με δύο όπλα και τουλάχιστον 15 σφαίρες φέρονται να εκτέλεσαν οι δράστες την 33χρονη δικηγόρο το απόγευμα της Τετάρτης στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο τουλάχιστον 15 κάλυκες τόσο από το τυφέκιο, όσο και από όπλο χειρός και κάνουν λόγο για προσεκτικά σχεδιασμένη δολοφονία, ενώ το βασικό σενάριο που εξετάζεται είναι οι δράστες να περίμεναν την δικηγόρο να επιστρέψει και όταν μπήκε στο γκαράζ να προχώρησαν πεζή προς το μέρος της και την εκτέλεσαν.

Πηγη: altsantiri.gr

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»